Co Karatecy potrafią najlepiej?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bylem dzisjaj na kyokushin,pierwszy trening,niestety chyba bedzie on moim ostatnim,nie podobalo mi sie,ch[/list]opaki stwierdzam potrafia troche,ale brak mozliwosci uderzania na twarz,bez sensu obijanie sie ,sprawia ze trace chec na walke,twardy sport ale dziwny naprawde duzo niepotrzebnycch rzeczy.
oj zaraz sie zacznie .... chłopaki z kyoka tylko spokojnie 8) on pewnie nie wie co mowi, wypil za duzo albo cos tam wzial... bredzi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W walkach knock-down masz uderzanie gołymi pięściami, a nie w rękawicach, w full-kontakcie masz kontakt na głowę ale i rękawice, a Light-kontakt umożliwia walkę ciagłą z mniejszą kontuzyjnością, bezpieczeństwo kosztem realności, a semi-kontakt kładzie nacisk na szybkość pierwszej celnej akcji (np. tak jak w nożu...)...
A to wszystko w ramach KARATE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ok,ja jestem takim samoukiem,ostatnio postanowiłem to zmienic,a u siebie mamy tylko 2 sekcje bjj i kyokushin,byłem miesiąc na bjj było ok,teraz dam szanse kyokushince miesiac i pozniej zadecyduje co bardziej praktycznie przzełozy sie do walki,a jak wy sadzicie?
Bardzo dobre podejscie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zresztą Ci na wyższym poziomie często są niezwykle wszechstronii. Bo wielu ma stycznść z innymi stylami, jak np. boks, judo, Bjj.
Napisano Ponad rok temu
Zresztą Ci na wyższym poziomie często są niezwykle wszechstronii. Bo wielu ma stycznść z innymi stylami, jak np. boks, judo, Bjj.
wymienione przez ciebie to sztuki albo sporty walki a nie style... tak mi sie zawsze zdawało
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
warszawski klub Karate Kyokushin
- Ponad rok temu
-
Poszukiwany,poszukiwana
- Ponad rok temu
-
Jaki pas na początek?
- Ponad rok temu
-
PYTANIE
- Ponad rok temu
-
ZAPRASZAMY NA PUCHAR POLSKI SEITEDO KARATE (OTWARTY)
- Ponad rok temu
-
Skróty Używane W Karate...
- Ponad rok temu
-
Pinna w październiku?
- Ponad rok temu
-
starość nie radość :P
- Ponad rok temu
-
shorin ryu -kielce