Co Karatecy potrafią najlepiej?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kolega sie chyba nudzil :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ponieważ nie można wybrać wszystkiego zaznaczyłem RUSZAĆ SIĘ W WALCE.
hehehe, a w jakim to karate tak się super poruszamy? Bo ja zauważyłem tylko dwa schematy, przód i tył - shotokan, stac w kiejscu bądz ewentualnie przeć do przodu kiokushin
;-)
Napisano Ponad rok temu
- GAWĘDZIĆ O KARATE
:wink:
Pozdrawiam więc wszystkich gawędziarzy
/pewnie do nich też się zaliczam.../
dan
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehehe, a w jakim to karate tak się super poruszamy? Bo ja zauważyłem tylko dwa schematy, przód i tył - shotokan, stac w kiejscu bądz ewentualnie przeć do przodu kiokushin
;-)
Nie wiem o jakim shotokanie tak piszesz - akurat poruszanie sie jest chyba najmocniejsza strona karatekow, nie liczac KK i Oyamow i tradycyjnych styli...
Napisano Ponad rok temu
Ale oglądając zawody można dojśc do wniosku ze semi kontakt to głównie przód i tył
Napisano Ponad rok temu
Żarty......
Ale oglądając zawody można dojśc do wniosku ze semi kontakt to głównie przód i tył
A tam, ja słyszałem, że niektórzy wielcy mistrzowie opanowali jeszcze niezwykle trudną sztukę schodzenia na boki
Napisano Ponad rok temu
A tam, ja słyszałem, że niektórzy wielcy mistrzowie opanowali jeszcze niezwykle trudną sztukę schodzenia na boki
Dobre
Znowu :
jakiś budujący i optymistyczny temat o karate i jego skuteczności....
Znowu zaczynacie?
Wg mnie taki temat jest bez sensu, a także odpowiedzi w ankiecie. :?
Napisano Ponad rok temu
PWL, masz racje !!!!!
Napisano Ponad rok temu
A jeszcze inni skok w bok
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem o jakim shotokanie tak piszesz - akurat poruszanie sie jest chyba najmocniejsza strona karatekow, nie liczac KK i Oyamow i tradycyjnych styli...
"nie wiem o jakim kyokushinie tak piszesz - akurat poruszanie jest najmocniejsza strona karatekow, nie liczac shotokanu i tradycyjnych ktore sa tanecznym baletem nie majacym nic wspolnego z walka! :twisted: :twisted: "
Napisano Ponad rok temu
Czy taka dyskujsa znowu będzie miała 50 stron ? I oczywiście będzie bez jakiegokolwiek sensu?
Ble. Znowu niektórzy próbują coś udowodnić innym. Szkoda słow. :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. ankieta do bani :twisted:
Napisano Ponad rok temu
nie liczac KK i Oyamow i tradycyjnych styli.
ja pierdzielę ludzie czy wy wogóle wiecie coś o karate?? Nie wiem jak w kyokushin ale wOyama nawet nie wskazane jest stanie w miejscu, w oyama cały czas trzeba się ruszać bardzo ważne jest schodzenie z lini ciosu i wogóle nie wiem skąd wytrzasnąłeś to że w oyama się stoi
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
warszawski klub Karate Kyokushin
- Ponad rok temu
-
Poszukiwany,poszukiwana
- Ponad rok temu
-
Jaki pas na początek?
- Ponad rok temu
-
PYTANIE
- Ponad rok temu
-
ZAPRASZAMY NA PUCHAR POLSKI SEITEDO KARATE (OTWARTY)
- Ponad rok temu
-
Skróty Używane W Karate...
- Ponad rok temu
-
Pinna w październiku?
- Ponad rok temu
-
starość nie radość :P
- Ponad rok temu
-
shorin ryu -kielce