Coś do poczwiczenia w domu
Napisano Ponad rok temu
jak maja wychodzic ciosy i takie tam ? Dzieki z gory za opowiedzi
Napisano Ponad rok temu
Witam, mam 15 lat i chciałem sie żebyście mi podali jakieś linki albo obrazki jak trzymac garde
jak maja wychodzic ciosy i takie tam ? Dzieki z gory za opowiedzi
Pytanie elementarne i odpowiedź też
Idź do klubu. W domu i na siłowni to sobie kondycję możesz wyrabiać. Ćwicząc z kaset, poradników, z kolegami wyrobisz sobie koszmarne nawyki, które potem będzie bardzo trudno (a wręcz niemożliwe) wyplenić
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS. Pisząc ten tekst zjadam paczke ryżu z kawałkami kurczaka i kukurydzą :wink: . Następny posiłek o 18...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może ktoś mnie skrytykować albo wyśmiać za to co napisałem ale tak faktycznie jest. Masa rośnie i to nie całkiem tłuszczowa
P ZDR
Napisano Ponad rok temu
A jeszcze jedno podlibyście mi jakąś diete albo coś. Bo mam ok 176 wzrostu i waże 56 kg na ten wzrost to jest moim zdaniem bardzo mało ... Chodze jeszcze na pływalnie i uprawiam Trial rowerowy wiec jakoś nie umiem przytyć tylko ciągle chudne. Poradzcie coś !! PROSZE
Najpierw to powedz ile masz lat.
Po drugie, trenujesz sporty które wspomagają odchudzanie, jeśli nei chcesz ćwiczyć pod zawody tylko dla siebie to się tak o mase nie martw. Ciut za mało wazysz ale byc może taka twoja uroda lub jestes wiekiem młody. Podejrzewam że masz około 16 lat, jesli tak to się nie przejmuj wagą, wzrośnie.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Muat thai stuff
- Ponad rok temu
-
Boks w klubie TS Wisła
- Ponad rok temu
-
Gołębie lubią Bestie...