Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z tego co mi wiadomo oni trenują w formule WTF i mają nawet specjalne Wosjkowe Mistrzostwa Świata w Taekwondo(sami koreańczycy of course).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W korei to mają fajnie
Łączą od małego treningi taekwondo z hapkido, w Polsce w niektórych sekcjach także prowadzone jest hapkido np. Gdańsk, szkoda że nie w bdg
tukong moosul?- co to jest, a apropos tych mistrzostw to miałem na myśli, że są zdominowane przez samych Koreańczyków, teoretycznie każdy kraj może wystawić swoich zawodników, ale z oczywistych względó ich nie wystawia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Raczej o poziomie ich czarnych pasów.Wychodzac z woja w Korei Pd. po 2 latach sluzby kazdy musi miec czarny pas a to juz mowi o ich poziomie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Określenie "wojskowe" TKD czy HKD to raczej nasz wymysł. Oni to po prostu ćwiczą z inną intensywnością. Cokolwiek by to niebyło. także jak już ściemniamy to sami dla siebie :wink:Raczej o poziomie ich czarnych pasów.Wychodzac z woja w Korei Pd. po 2 latach sluzby kazdy musi miec czarny pas a to juz mowi o ich poziomie.
![]()
Ja się na tkd nie znam ale powiem wam jedno: w sztukach walk jeśli coś jest opisane jako "wojskowe" to na 100% ściema.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu