ZAPRASZAMY NA PUCHAR POLSKI SEITEDO KARATE (OTWARTY)
Napisano Ponad rok temu
Regulamin zawodow na naszej stronie internetowej w dziale aktualnosci [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Turniej jest otwarty dla wszystkich organizacji karate.
Zapraszamy!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ps. Stawiam na Maniaka i jego ekipę łowcy sukcesów zagarna wszystko tak tak trzymać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jest wiele interesujących turniejów i mistrzostw w europie-życzę miłej imprezki :wink:
A możesz podać jakieś konkretne informacje (państwo, datę, adres itd) o tych imprezach Kyokushin kan w Europie ?Jesteśmy zainteresowani jako łowcy sukcesów
Tedo nie wiem, nie ode mnie to zależy. Jeśli bedą chetni to pewnie ktoś sie do was wybierze.
Napisano Ponad rok temu
Ps. Sam tak kiedyś określałeś udział w tych dziwnych zawodach 8) , zmiany pogodowe nadchodzą :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(...)
(...)
co to ma qwa byc? czy to jest temat dotyczacy tego o co pytacie? apeluje do mod'ow byc wlepiali ostrzezenia za offtopowanie
Update - od nas z klubu Kyokushin z Przeworska bedzie prawdopodobnie (jeszcze nie 100%) 3 osoby, kategoria 14-18 lat
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowka.
Napisano Ponad rok temu
Jako mistrzowie dziwnych imprezek ,a jednoczesnie biegli poszukiwacze różnych przygód w sieci - powinneś sobie to znaleść w sieci poczynając od krajowych imprezek .
Ps. Sam tak kiedyś określałeś udział w tych dziwnych zawodach 8) , zmiany pogodowe nadchodzą :wink:
Po takej odpowiedzi to sie poprostu nie mogę pozbierać :peace:
Wiesz my, jak to określiłeś poszukujemy różnych imprezek w sieci, przez to możemy jechać do różnych organizacji, uczestniczyć w imprezach w innych państwach i nawiązać nowe kontakty, znajomości - takim właśnie sposobem jedziemy na Mistrzostwa Holandii, mamy też mozliwość w grudniu powalczyć u Niemców, na lato już mamy propozycję od Węgrów, Ukraińców (właściwie o każdej porze roku) na wspolne treningi, Rosjan, Łotyszy, Litwinów itd. Problem jest tylko w tym, ze nie wszędzie można być...jak widzisz nie zamykamy się w jednym środowisku tak jak Wy :wink: i nie czekamy az ktoś do nas przyjedzie bo jesteśmy tymi och i ach :wink:
I tak właśnie uczestniczyliśmy w zawodach Seitedo, które z początku były dziwne pod względem sędziowania - kiedyś była juz o tym mowa, Oyama Karate, oraz Royama Karate - tak więc i Wy się zaliczacie do tych "dziwnych imprezek", jak to pięknie określiłeś
Ja nadal czekam na to zebys mi powiedział jakie imprezy organizuje te 5 państw, które reprezentują Kyokushin kan w Europie. Jak widzę nie tylko ja jestem zainteresowany, wieć może udzielisz konkretnej odpowiedzi i nie wymiguj sie.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
ps. Milo by bylo spotkac cie Maniak na zawodach pozdro dla ekipy
Napisano Ponad rok temu
Moniak jeżeli dziwną imprezką są zawody zrobione prze lagalnie działająca organizację to wybacz :wink: chyba nie należy przypominac wątku Mistrzostw Polski Kyokushin w Szydłowcu co
Napisano Ponad rok temu
Ps. A jak się zawody nie wyjdą dobrze, to pamiętajcie winę za to ponosi karateka1
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A po drugie co za porządna organizacja czy stowarzyszenie zaprasza na swoje zawody na forum internetowym Sad Mam nadziej,że to nie świadczy o jej słabości i przewidywanej niskiej frekwencji Wink Bo chyba to wyjaśnia cały problem Exclamation
Ps. A jak się zawody nie wyjdą dobrze, to pamiętajcie winę za to ponosi karateka1 Smile
Ty naprawdę nic nie rozumiesz?
Każda forma przyciągnięcia wojowników na turniej jest właściwa(nie chodzi tu o niską frekwencję. Mamy wystarczającą ilość wojowników, którzy mogą startować w zawodach). Turniej jest wtedy ciekawszy, walki bardziej widowiskowe, zacięte itp.
Dokładnie, zgadzam się, wtey na pewno będzie ciekawiej. Świeże mięso jest potrzebne :twisted: :twisted: :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Skróty Używane W Karate...
- Ponad rok temu
-
Pinna w październiku?
- Ponad rok temu
-
starość nie radość :P
- Ponad rok temu