ZAPRASZAMY NA PUCHAR POLSKI SEITEDO KARATE (OTWARTY)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Tedo napisał
Jeszcze nie wiem, ale postaram się zamieścić tą informację!!!!

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_zapas napisał
Rozmawialem z zawodnikami KK nepal i jesli dostana zaproszenie listowne (ktore jest juz w drodze od pana Czpli) to postaraja sie byc i sa chetni:)
super
Napisano Ponad rok temu
Czy czasami nie nasraliscie w portki ?
My pierwszy raz do innych ale jeedzieemy i juz

Podobno robia fajne zawody no to obaczym.
Napisano Ponad rok temu
budo_vop23 napisał
Heja Karateka 1 ! Czujesz Kolego ... cos tu strasznie smierdzi 8O
My pierwszy raz do innych ale jeedzieemy i juz![]()
mwahahahahah ale sie usmialem

poza tym ludzie napisze w jakiej kategorii jestescie i ilu was jedzie, tak dla informacji
Napisano Ponad rok temu
2 kumpli jeszcze sie nie zdecydowalo na 100 % ale chyba tez pojada . Jeden do 90 drugi w + 90.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_vop23 napisał
Widzę,że kolega po pierwszych wizytach u psychoterapeuty bo się nage poprawiło i seitedo doledze nie śmierdziHeja Karateka 1 ! Czujesz Kolego ... cos tu strasznie smierdzi 8O
My pierwszy raz do innych ale jeedzieemy i juz![]()

Napisano Ponad rok temu
Nadchodza zmiany

Napisano Ponad rok temu
budo_karateka1 napisał
Czy podziemie uważasz za nielagalne
![]()
Moniak jeżeli dziwną imprezką są zawody zrobione prze lagalnie działająca organizację to wybacz :wink: chyba nie należy przypominac wątku Mistrzostw Polski Kyokushin w Szydłowcu co
Śmiało, przypominaj co było rok temu, przypomnij jak shihan drewniak zablokował zawody, na których nie tylko wy nie mogliście wystarotwac, ale i inne ekipy. Tylko napisz p r a w d ę (jezeli w ogóle znasz sprawę z pierwszej ręki, a nie z zasłyszanych opowieści),a nie wyssane z palca bzdury, które w zesżłym roku klepałes tutaj z zapałem. i nie organizatr byl tutaj winien bo wszytsko było zgodnie z wymogami, tylko własnie twoj były szef z Krakowa :wink:
Karateka nie wiem co ci daje pisanie takich bzdur, ale doskonale wiesz, ze gdyby każda z tych organizacji działała nielegalnie to odpowiednie organy by sie tym zainteresowały. Obie org. - zarówno Seitedo jak i moja sa jak najbardziej legalne - wiec odpuśc sobie bajki o tym, ze któraś z nich działa niezgodnie z prawem.
I odpowiedz mi w koncu na pytanie dotyczące imprez organizowanych przez organizację s. Royamy w Europie!! tylko mi sie nie wymiguj. czekam :wink:

budo_karateka1 napisał
A po drugie co za porządna organizacja czy stowarzyszenie zaprasza na swoje zawody na forum internetowym Mam nadziej,że to nie świadczy o jej słabości i przewidywanej niskiej frekwencji Bo chyba to wyjaśnia cały problem
A nie przyszło ci do głowy, ze zaproszenia zostaly wysłane bezpośrednio do zainteresowanych? Nie wiesz ,ze zyjemy w XXI wieku i internet jest powszechnie dostęnym środkiem wymiany informacji?
Zapas niestety w tym roku chyba nie bede mial okazji wystartować na tym turnieju. moze inym razem.
Tedo - Kaicho Nakamura to nie byle kto

vop23 - oby tak dalej

Napisano Ponad rok temu

Ps. co twoim zdaniem onacza legalne możej mi to wyjaśni c tylko nie wymiguj się od odpowiedzi

Zmiany w KK :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Tedo napisał
Panie i Panowie, składam wniosek, aby ignorować wypowiedzi znanej nam osoby jaką jest Karateka1!!!!! Pozdrawiam!!!!!!!!!!!
przecież to mój mentor jest !!! Wielki mistrzu nie poddawaj sie walcz jak Leszek Bubel o lepsze czasy...
Napisano Ponad rok temu
budo_karateka1 napisał
Maniaku milutki wszystko będziesz miał na europejskiej stronie
( po na radzie w Moskwie ustalono to i owo.)
![]()
![]()
a szczegolnie o rurce z gazem co to ma nas ominac
![]()
![]()
![]()
A zebys wiedzial ! Pytalismy czy mozemy jechac na zawody do seitedo i nie ma problemu

Napisano Ponad rok temu
Ps. Przyjedziemy około 40 zawodników i jeden rezerwowy ok
Napisano Ponad rok temu
A poza tym zabawa jest przednia - jak myslisz kto jest tu zabawny ?
Tedo - to nie jest dobry pomysl. Jak zignorujemy K-1 to bedzie nudno

Napisano Ponad rok temu
budo_vop23 napisał
Tedo - to nie jest dobry pomysl. Jak zignorujemy K-1 to bedzie nudno
Ale ich podpuszczasz :wink: ciekawe kto łyknie bo twoje stare posty chyba imieją czytać

Napisano Ponad rok temu
budo_karateka1 napisał
Maniaku milutki wszystko będziesz miał na europejskiej stronie
( po na radzie w Moskwie ustalono to i owo.)więc swoje emocje zachowaj do lci przeciwnej bo szkoda się tak pasjonować i poracuje nad IKEN
Ps. co twoim zdaniem onacza legalne możej mi to wyjaśni c tylko nie wymiguj się od odpowiedzi8)
![]()
hehe jasne, Karateka, jasne :wink: w takim razie czekam z niecierpliwościa na wasze imprezy w Europie :wink:

A co oznacza legane działanie to polecam ksiązki z prawa, tam masz wszytsko wyjaśnione
ps. jakoś iken do mnie nie przemawia :wink:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Skróty Używane W Karate...
- Ponad rok temu
-
Pinna w październiku?
- Ponad rok temu
-