ZAPRASZAMY NA PUCHAR POLSKI SEITEDO KARATE (OTWARTY)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:roll:Jeszcze nie wiem, ale postaram się zamieścić tą informację!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rozmawialem z zawodnikami KK nepal i jesli dostana zaproszenie listowne (ktore jest juz w drodze od pana Czpli) to postaraja sie byc i sa chetni:)
super
Napisano Ponad rok temu
Czy czasami nie nasraliscie w portki ?
My pierwszy raz do innych ale jeedzieemy i juz
Podobno robia fajne zawody no to obaczym.
Napisano Ponad rok temu
Heja Karateka 1 ! Czujesz Kolego ... cos tu strasznie smierdzi 8O
mwahahahahah ale sie usmialem
poza tym ludzie napisze w jakiej kategorii jestescie i ilu was jedzie, tak dla informacji
Napisano Ponad rok temu
2 kumpli jeszcze sie nie zdecydowalo na 100 % ale chyba tez pojada . Jeden do 90 drugi w + 90.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Widzę,że kolega po pierwszych wizytach u psychoterapeuty bo się nage poprawiło i seitedo doledze nie śmierdziHeja Karateka 1 ! Czujesz Kolego ... cos tu strasznie smierdzi 8O
Napisano Ponad rok temu
Nadchodza zmiany
Napisano Ponad rok temu
Czy podziemie uważasz za nielagalne
Moniak jeżeli dziwną imprezką są zawody zrobione prze lagalnie działająca organizację to wybacz :wink: chyba nie należy przypominac wątku Mistrzostw Polski Kyokushin w Szydłowcu co
Śmiało, przypominaj co było rok temu, przypomnij jak shihan drewniak zablokował zawody, na których nie tylko wy nie mogliście wystarotwac, ale i inne ekipy. Tylko napisz p r a w d ę (jezeli w ogóle znasz sprawę z pierwszej ręki, a nie z zasłyszanych opowieści),a nie wyssane z palca bzdury, które w zesżłym roku klepałes tutaj z zapałem. i nie organizatr byl tutaj winien bo wszytsko było zgodnie z wymogami, tylko własnie twoj były szef z Krakowa :wink:
Karateka nie wiem co ci daje pisanie takich bzdur, ale doskonale wiesz, ze gdyby każda z tych organizacji działała nielegalnie to odpowiednie organy by sie tym zainteresowały. Obie org. - zarówno Seitedo jak i moja sa jak najbardziej legalne - wiec odpuśc sobie bajki o tym, ze któraś z nich działa niezgodnie z prawem.
I odpowiedz mi w koncu na pytanie dotyczące imprez organizowanych przez organizację s. Royamy w Europie!! tylko mi sie nie wymiguj. czekam :wink:
A po drugie co za porządna organizacja czy stowarzyszenie zaprasza na swoje zawody na forum internetowym Mam nadziej,że to nie świadczy o jej słabości i przewidywanej niskiej frekwencji Bo chyba to wyjaśnia cały problem
A nie przyszło ci do głowy, ze zaproszenia zostaly wysłane bezpośrednio do zainteresowanych? Nie wiesz ,ze zyjemy w XXI wieku i internet jest powszechnie dostęnym środkiem wymiany informacji?
Zapas niestety w tym roku chyba nie bede mial okazji wystartować na tym turnieju. moze inym razem.
Tedo - Kaicho Nakamura to nie byle kto zanim opuscił Kyokushin był postrzegany jako następca Sosai Oyamy, wielka postać Kyokushin i karate w ogóle, pozazdrościc i pogratulować shihanowi możliwości spokania/trenowania z T. Nakamurą.
vop23 - oby tak dalej warto jezdzić na kazde zawody
Napisano Ponad rok temu
Ps. co twoim zdaniem onacza legalne możej mi to wyjaśni c tylko nie wymiguj się od odpowiedzi 8)
Zmiany w KK :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panie i Panowie, składam wniosek, aby ignorować wypowiedzi znanej nam osoby jaką jest Karateka1!!!!! Pozdrawiam!!!!!!!!!!!
przecież to mój mentor jest !!! Wielki mistrzu nie poddawaj sie walcz jak Leszek Bubel o lepsze czasy...
Napisano Ponad rok temu
Maniaku milutki wszystko będziesz miał na europejskiej stronie ( po na radzie w Moskwie ustalono to i owo.)
a szczegolnie o rurce z gazem co to ma nas ominac
A zebys wiedzial ! Pytalismy czy mozemy jechac na zawody do seitedo i nie ma problemu
Napisano Ponad rok temu
Ps. Przyjedziemy około 40 zawodników i jeden rezerwowy ok
Napisano Ponad rok temu
A poza tym zabawa jest przednia - jak myslisz kto jest tu zabawny ?
Tedo - to nie jest dobry pomysl. Jak zignorujemy K-1 to bedzie nudno
Napisano Ponad rok temu
Tedo - to nie jest dobry pomysl. Jak zignorujemy K-1 to bedzie nudno
Ale ich podpuszczasz :wink: ciekawe kto łyknie bo twoje stare posty chyba imieją czytać
Napisano Ponad rok temu
Maniaku milutki wszystko będziesz miał na europejskiej stronie ( po na radzie w Moskwie ustalono to i owo.)więc swoje emocje zachowaj do lci przeciwnej bo szkoda się tak pasjonować i poracuje nad IKEN
Ps. co twoim zdaniem onacza legalne możej mi to wyjaśni c tylko nie wymiguj się od odpowiedzi 8)
hehe jasne, Karateka, jasne :wink: w takim razie czekam z niecierpliwościa na wasze imprezy w Europie :wink:
A co oznacza legane działanie to polecam ksiązki z prawa, tam masz wszytsko wyjaśnione
ps. jakoś iken do mnie nie przemawia :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Skróty Używane W Karate...
- Ponad rok temu
-
Pinna w październiku?
- Ponad rok temu
-
starość nie radość :P