Maniaku boli Cię ,że organizacja robi imprezy ? no cóż jeżeli ma robić dla kogo to robi w przecieieństwie do ..................... .
Każdy troche inteligenty wie ,że ten okres to sezon startowy ,a przez pozostałe meisiące trzeba procować.
Nie, nie boli mnie nic, róbcie imprezy nawet co tydzień. Tylko dlaczego w odniesieniu do naszych startów masz jakies uwagi, pomimo tego, że sami startujecie w zawodach? czy to nie jest juz hipokryzja - krytykujesz kogs innego, a dokłądnie w ten sam spoósb postęujesz? kazdy ma prawo wyboru.
no własnie sezon startowy, praca, trening itd... czym odbiega dzialalnośc mojego klubu od innych? robimy to samo, więc w czym tu tkwi problem? dlaczego sie do naszej dzialalności przyczepiasz podczas gdy sam postępujesz identycznie.
i nie martw sie mamy zamiar zrobic kilka imprez w przyszłm roku nie tylko dla członków naszegoklubu/federacji, ale i dla chętnych z zewnąttrz.
Ponadto mnogość imprez jak to okresliłeś jest adresowana dla różnych grup zawodniczych tak więc nie zawsze startują ci sami w przecieiństwie do ............ .
Prosze, prosze...chyba nie dokonca... łatwo znaleźc nazwiska osób startujących we wszytkich waszych imprezach...kluby sportowe mają to do siebie , ze gromadzą osoby w różnym wieku i im także daje sie szanse spróbowania swoich sil w rywalizacji sportowej. Dzialalność Uks Sparty pod tym względem nie odbiega od działalności innych klubów - startuja seniorzy , juniorzy , dzieci w odpowiednich kategoriach i formułach (kata i kumite - bez zadnych clikerów, walk rezyserowanych czy innych udziwnień).
Zresztą czy to ze startuja ci sami to zle? w koncu doświadczenie i obicie trzeba gdzies zdobyc, a im czestszy kontakt z mata, klimatem zawodów i róznymi sposobami walki tym lepiej dla zawodnika i jego umiejętności. juz kiedys ci pisałem, ze podstawa rozwoju umiejętności jest dywersyfikacja możliwośc obiektywnego weryfikowania swoich umiejetności - masz wtedy "kompleksowy" obraz swoichumiejetności i swoich braków...pomyśl nad tym...lepiej jak zawodnik walczy częściej niz jakby miał walczyć rzadziej...
Czytając twoj ą stronkę odnosze wrażenie ,że cała działalnośc klubu skupia się od zawodów w ........................ do zawodów w ........................... .
Mam prośbe zbyś wiecej nie czytał tej stronki. Tak bedzielepiej. A dzialalność tego klubu to znacznie wiecej niz tylko zawody. to, ze czegoś nie ma w internecie nie znaczy ,ze nie mialo miejsca.
I same sukcesy no no .
Widze, ze stałes sie chorobliwie zazdrosny. Przeciez masz sie czym pochwalić - Turek najlepszy jest w powiecie, w województwie, masz czempionów i w ogóle tylko przyklasnąc...
Oszczedz sobie ironie następnym razem. bede wdzięczny.