Filmiki
Napisano Ponad rok temu
Polecam nowy film o karate, o którym informacje wrzuciłem już do działu "Budo - multimedia": http://budo.net.pl/v...e59f2f6#1013415
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hawajski Ku Klux Klan?
No skrót Klub Karate Kyokushin rzeczywiście jest taki sam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie trafilem na twoje linki do walk Stephana Tapilatu z Hokutoki 2001 w Tokio! Z kad ty to wytrzasnales? Milo powspominac, tez tam wtedy walczylem.
Na filmiku nie bylo widac ale wygladalo ze uwolni sie z dzwigni, malo wtedy brakowalo... Semmy zdarl sobie gardlo od dopingowania:)
Poznalem go w Holandii, w Zuidlaren Budokai (dojo/gym Jonkersa i Semma), swietny gosc!
PS. Postaram sie znalezc jakies filmiki z polskimi walkami w podobnej formule
Napisano Ponad rok temu
To jest ostatni, z mistrzostw juniorów z Katowic, które to mistrzostwa właściwie odbyły się w Chorzowie, a szkoda bo spodek się fajnie zapowiadał...
w filmiku widzicie jak radziła sobie sekcja z Kielc.
A to z mistrzostw regionu w sanoku, tu już zawodnicy z różnych sekcji. To co mi się z tymi zawodami kojarzy to fajne występy flamenco i śmieszne puchary:)
A tutaj różne rodzaje kopnięc mawashi jodan w wykonaniu najlepszych:
później jeszcze coś dodam. Jeśli łamie regulamin czy cos to usuncie post
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Inni znani z naszego klubu to np Miller czy Garbacz, więc czołówka Polskiego karate.
W mojej sekcji trenuje też mistrz europy seniorów +35 open więc troche tych zawodników mamy:D zapraszam w piątki na treningi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak tak jest to Drewniak powinien podlegac pod waszego sensei i mieć Vi dan bo juz dawno mu sie to należy ,a nie jakiś Rój.Radek to nie jestem pewien ale Boguś jest z mojej sekcji czasem z nim sparuje i faktycznie twardy gość... Kielecki klub jest największym klubem w europie o czym niewiele osób wie:)
Inni znani z naszego klubu to np Miller czy Garbacz, więc czołówka Polskiego karate.
W mojej sekcji trenuje też mistrz europy seniorów +35 open więc troche tych zawodników mamy:D zapraszam w piątki na treningi
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
porazka mistrzyni swiata
- Ponad rok temu
-
Apel Shihana
- Ponad rok temu
-
Jak sie rozciągacie na karate?
- Ponad rok temu