Oyama karate godło?? or something like this
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a "o'yama" pewnie znaczy "wielka gora" o ile pamietamfudżi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy to tylko chwyt reklamowy na czarno
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A kto opracował ten projekt oraz gddzie i kiedy została zarestrowana ta organizacja ? :wink:
Pleeeaaaseeee - make him stoooop.
ehhh... nie będę komentował. Nie mam siły. Ten gość mnie osłabia.
Napisano Ponad rok temu
A kto opracował ten projekt oraz gddzie i kiedy została zarestrowana ta organizacja ? :wink:
Źródło oyama-karate.pl
Oyama Karate jako dyscyplina sportowa została zalegalizowana w Polsce zarządzeniem Prezesa UKFiT MP Nr 6 poz. 40 w dniu 26.02.1992 r. W dniu 08.04.1992 roku zostało zarejestrowane Stowarzyszenie Oyama Karate w Polsce z siedzibą w Krakowie.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pleeeaaaseeee - make him stoooop.
ehhh... nie będę komentował. Nie mam siły. Ten gość mnie osłabia.
czy ten gość umie czytać ,wiem,że Krakusy tylko liczą many ale od czasu do czasu mogli by poczytać., gdyż w tym temacie chodzi o nową organizację w której znalazła się org. Oyama Polska, po wykluczeniu jej przez Oyamę- kapujesz Nightwolf :wink: . Znak przedstawiony powyżej własnie dotyczy tej nowej organizacji w USA w małej dzielnicy potocznie nazywanej małe Tokio :wink:
Napisano Ponad rok temu
czy ten gość umie czytać ,wiem,że Krakusy tylko liczą many ale od czasu do czasu mogli by poczytać., gdyż w tym temacie chodzi o nową organizację w której znalazła się org. Oyama Polska, po wykluczeniu jej przez Oyamę- kapujesz Nightwolf Wink . Znak przedstawiony powyżej własnie dotyczy tej nowej organizacji w USA w małej dzielnicy potocznie nazywanej małe Tokio Wink
Wybaczcie mi wszyscy, ale jedynym komentarzem odpowiadającym powyższemu rzeczowością i nacechowanym podobną dawką obiektywnej oceny faktów może być tylko GŁOŚNE PIERDNIĘCIE.
Dbając o poziom forum (i swój własny) pozwolę sobie nie zamieścić tego jedynego stosownego komentarza do wypowiedzi naszego - najwidoczniej wczuwającego się w klimat nadchodzącej kampanii wyborczej - kolegi.
Napisano Ponad rok temu
czy ten gość umie czytać ,wiem,że Krakusy tylko liczą many ale od czasu do czasu mogli by poczytać., gdyż w tym temacie chodzi o nową organizację w której znalazła się org. Oyama Polska, po wykluczeniu jej przez Oyamę- kapujesz Nightwolf Wink . Znak przedstawiony powyżej własnie dotyczy tej nowej organizacji w USA w małej dzielnicy potocznie nazywanej małe Tokio Wink
Wybaczcie mi wszyscy, ale jedynym komentarzem odpowiadającym powyższemu rzeczowością i nacechowanym podobną dawką obiektywnej oceny faktów może być tylko GŁOŚNE PIERDNIĘCIE.
Dbając o poziom forum (i swój własny) pozwolę sobie nie zamieścić tego jedynego stosownego komentarza do wypowiedzi naszego - najwidoczniej wczuwającego się w klimat nadchodzącej kampanii wyborczej - kolegi.
Oto całe argumenty wielkiego kolegi ,a jak nie było odpowiedzi na pytania tak nie ma tylko ślepa ideologia.Pozdrawiam i życzę miłych bądków ,które ktoś usłyszy przed promocją
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TOPIC JEST O GODLE ORGANIZACJI NA MIŁOŚĆ BOSKĄ - CZY CHOĆ JEDEN, JEDYNY RAZ MÓGŁ BYŚ NIE SPROWADZAĆ TEMATU OYAMA KARATE DO KWESTII POLITYCZNO-ORGANIZACYJNYCH
Którym godłem bo tyle tego było ?
A czy pytania są takie trudne, a odpowiedzi objęte klauzulą Tajności ,chce poprostu wiedziedz aby wiedzieć i proszę ciebie jako oredownika cnotliwości Oyama Karate o udzielenie mi odpowiedzi na powyższe pytania ,które znajdziesz powyżej w tym temacie.
Ps.
A jeżeli chcesz wiedzieć cos o tym niby cytat" godle" po przypomina to raczej szczyt erekcji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
RADO-RYU nowy odlam Kyokushin
- Ponad rok temu
-
"Sztywne" karate :-(
- Ponad rok temu
-
TRANSMISJA Z HEINA
- Ponad rok temu
-
SKAKANIE PRZEZ KIJ
- Ponad rok temu
-
Sekcje KK w Krakowie??
- Ponad rok temu
-
Etyczne lub nieetyczne zachowania karateków
- Ponad rok temu
-
Powinni tego zabronić :/ Reklama pewnej szkoły... karate?
- Ponad rok temu
-
Zawody Karate Shotokan
- Ponad rok temu
-
mistrz karata
- Ponad rok temu
-
poszukiwany karateka :)
- Ponad rok temu