jak reagujesz do konfrontaci
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co sie dzieje w twoim mozgu?
Niesamowity topik
poklon
mlodyraduh
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a tak na serio to nic nie robie bo jakoś przebole to że straciłem minute na jakiegoś pajaca
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ok, ja wymiękłemBruhehehe.Moze inaczej co robi nawalony gośc gdy osoba przy barze stojaca za nim w kolejce nagle wbija sie przed niego i zaczyna zamawiać, ale najpierw oblewa spodnie sasiada moczem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci.
I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci.
I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę."
Zwykle koleś wymięka i zakupy mam za darmo
Napisano Ponad rok temu
heheh to jest dobreJa wyciągam spluwę i mówię:
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi.
Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności.
Bo on jest stróżem brata twego i znalazcą zagubionych dzieci.
I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci.
I poznasz, że ja jestem Pan, kiedy wywrę na tobie swoją pomstę."
Zwykle koleś wymięka i zakupy mam za darmo
Napisano Ponad rok temu
Napszyklad stoisz w kolejce i sa dwie kasy a jedna osoba odchodzi od jednej kasy i gosc za toba idze do tej kasy ignorujac ciebie. Juz tams toi i gada z babka. Co robisz w tej sytuacji? co sie dzieje w twoim mozgu? i jak szybko reagujesz albo decudujesz na akcji?
No i co w tym dziwnego? Co innego gdyby była jedna kolejka i dwie kasy, wtedy rozumiem pretensje, ale tak? Równie dobrze mógłbyś miec pretensje, że koleś za tobą poszedł do drugiej kasy, tam się szybko kolejka uwinęła więc obsłużyli go przed tobą a on ciebie nie wpuścił... na ulicy jak jedziesz samochodem, na lewo od ciebie jest wolny pas a koleś za tobą zjeżdza na niego i cię wyprzedza to na następnym skrzyżowaniu wychodzisz z samochodu, podchodzisz do jego drzwi, wyciągasz go i dajesz mu w mordę?
Napisano Ponad rok temu
No i co w tym dziwnego? Co innego gdyby była jedna kolejka i dwie kasy, wtedy rozumiem pretensje, ale tak?
no wlasnie o tym mowie (tak mi sie stalo). Jedna kolejka, dwie kasy ktore sa pelne alze jak znienacka ktos odchodzi od jednej kasy gosc idze pszed toba.
Napisano Ponad rok temu
no coz, widac, ze kolega ma powazny problem. wtedy podchodzisz, mowisz "przepraszam, obowiazuje kolejka" i wchodzisz pomiedzy wpychacza i okienko. raany, ludzie, niedlugo bedzie "co zrobic, gdy siostra zajela ubikacje. bic, czy uciekac?"No i co w tym dziwnego? Co innego gdyby była jedna kolejka i dwie kasy, wtedy rozumiem pretensje, ale tak?
no wlasnie o tym mowie (tak mi sie stalo). Jedna kolejka, dwie kasy ktore sa pelne alze jak znienacka ktos odchodzi od jednej kasy gosc idze pszed toba.
Napisano Ponad rok temu
no coz, widac, ze kolega ma powazny problem. wtedy podchodzisz, mowisz "przepraszam, obowiazuje kolejka" i wchodzisz pomiedzy wpychacza i okienko. raany, ludzie, niedlugo bedzie "co zrobic, gdy siostra zajela ubikacje. bic, czy uciekac?"No i co w tym dziwnego? Co innego gdyby była jedna kolejka i dwie kasy, wtedy rozumiem pretensje, ale tak?
ja wlasce zastanawiam sie czy ajk bym to zrobil on jakby sie nie ruszyl czy ja powinnem wtedy by go popchnonc albo rece na niego polozyc jakos czy nie?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
W morde bo brak kasy na browara?
- Ponad rok temu
-
Osoby nieprzystosowane do życia w społeczeństwie ...
- Ponad rok temu
-
zobaczce ta dziewczyne
- Ponad rok temu
-
ktos powinnen film o tych goscach zrobic
- Ponad rok temu
-
Fajny sposób na biznes
- Ponad rok temu
-
Warszawski Dworzec Srudmiescie
- Ponad rok temu
-
jak tam w Poznaniu...?
- Ponad rok temu
-
Wziął i zmarł
- Ponad rok temu
-
rzuty z judo a real
- Ponad rok temu
-
Czy capoeira może byc skuteczna na ulicy ???????
- Ponad rok temu