Czy przerwa w trenignu na siłowni jest dobra?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
PS: Odzywki to nie doping
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No więc zrobiłem sobie wakacyjną przerwe na siłowni czyli 2 miechy bez ćwiczeń tylko w worek i czy jak zaczne chodzićod września no to jakie będą spadki duże czy mało podkreślam że byłą pare razy zwałka I jescze jedno jak podnosiłem 70 kg 8 razy czyli serie no to w ile to powinienem odrobići czy dam rade brać z 80 kg serie za rok :>? i nie biore żadnych odżywek bo chce być naturalny i czystky bez żadnych dopalaczy . z Góry dziękuje za odpowiez
Ludzie, ale wy macie problemy... nikt nie odpowie Ci w ile odrobisz, bo kazdy jest indywidualnoscia...
Podam Ci moj przyklad. Trenowalem rok na silowni. Max na sztandze przy 63kg wagi ciala podnosilem 105 1x. Potem mialem 1,5 roku przerwy, bo non stop karate... Poszedlem potrenowac na 3 tyg. Wazylem 60kg a max 1x potrafilem wyszarpac 115-117 kg.
PS. Kazdy jest inny wiec nikt Ci nie powie czego ile podniesiesz...
Napisano Ponad rok temu
co ty jesrteś super men albo brałeś koksu i nic ci nie dało albo jesteś jakimś mutantem przecierz 115 kg to by cie wgniotło bo nie masz na czym ten cięzar utrzymać ;/
Napisano Ponad rok temu
Deriusuzu - i po co było sie chwalić ?? Młody Cie rozgryzł
( kurde, ale fajnie - znam kilku mutantów 8) )
Napisano Ponad rok temu
przy wadze 60 kg chce mi powiedzic że wyciągnołeś 115 kg?
co ty jesrteś super men albo brałeś koksu i nic ci nie dało albo jesteś jakimś mutantem przecierz 115 kg to by cie wgniotło bo nie masz na czym ten cięzar utrzymać ;/
A tego pana też uznasz za mutanta :roll:
Waldemar Baszanowski- 145 kg (wyciskanie), 137.5 (rwanie), 175 (podrzut) oraz 450 (trójbój). Przez cały czas startował w wadze lekkiej (67.5 kg, obecnie wazy 71 kg).
Startował on kilkadziesiąt lat temu, od tego czasu znacząco zmieniło sie żywienie sportowcy dokładnie wiedzą co mają jeść itd., są szeroko dostępne suplementy.
Niektórzy mają większe uwarunkowania genetyczne inni mniejsze więc nie mów na ludzi że są mutantami, cchyba że im zazdrościsz.
PS. Joe ladnier (waga ciała-110kg) wyciska 332,5kg :wink: co do koksów sie nie wypowiadam bo sie nie znam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli ze niby jak chcesz podniesc 115kg to musisz te 115kg wazyc?
chryste, co za bzdura...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Praktycznie człowiek potrafi podnieść 2x tyle co sam waży. Mało jest takich a ja jestem jednym z nich i nie bawie sie w koksy.
PS. Rozśmieszają mnie wasze wypowiedzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przecietny, niecwiczacy czlowiek jak podniesie swoja wage to dobrze, mnostwo moich kumpli swojej wagi nie potrafi podniesc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak trenować na worku?
- Ponad rok temu
-
ocencie moj pan
- Ponad rok temu
-
kilka pytan
- Ponad rok temu
-
buty do biegania cdn.
- Ponad rok temu
-
rakieta tenisowa za rozsadna kase
- Ponad rok temu
-
Pulsujący triceps
- Ponad rok temu
-
rościąganie jak najlepiej,najszybciej.dokładniej??
- Ponad rok temu
-
przysiady i... ogólnie nogi :)
- Ponad rok temu
-
"Mocno zbity staw skokowy dolny"...
- Ponad rok temu
-
SITA- prawda czy mit???
- Ponad rok temu