Ja tak mam niestety...

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No nieeeeee nooooo. Staaaary...Hehehe, Sanjuro Yojimbo nosi ze złości z braku treningu.
Teraz rozumiem skąd ta ankieta o etyce w MA. Zbój :twisted:
No ja widać niestety tej agresji mam w sobie co nieco.U mnie 2x NIE. Nie mam w sobie agresji między treningami (czy w dłuższych przerwach) a i etyki nie wiążę z osobami z MA lecz u wszystkich jej upatruję.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tu się nie zgadzamy. Tzn. może nie potrafię sobie przywołać stosownych przykładów.A co do etyki, to też uważam, że powinna obowiązywać wszystkich i to na codzień.
Ale są jej sfery, które dotyczą adeptów sw w dwójnasób.
Ale po pierwsze to trochę OT,Bylem na judo facet niechce mnie trenowac,powiedzial"Niebede uczyl cie na ulice,bo wygladasz na zbira"hahahha:D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
eee, nie mam tak, ale ja w ogóle jestem pokojowo nastawiony do świata, a Ty zamiast dupę płaszczyć i się denerwować, idź pobiegać
...
Napisano Ponad rok temu
eee, nie mam tak, ale ja w ogóle jestem pokojowo nastawiony do świata, a Ty zamiast dupę płaszczyć i się denerwować, idź pobiegać
...
przeciez ty w ogole nic nie trenujesz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rany. To już wolę moje symptomy.Chrzanić wzrost agresji/nadpobudliwość - w moim przypadku to nie jest duży problem. Zawsze gdy mam przerwę w treningach zaczyna się od kłopotów ze snem: bez względu na to ile bym nie spał - zawsze budzę się zmęczony i niewyspany. Potem przychodzi brak apetytu - dwa dni o kilku kanapkach i butelce mineralnej to wtedy żaden problem. Następnie pojawiają się kłopoty z koncentracją, nadpobudliwość, ogólne rozdrażnienie, apatia, obniżenie nastroju...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ech, czy ja pewne rzeczy zbyt zawile wyjaśniam, czy też niektórzy, zanim odpowiedzą, czytają tylko dwie, trzy pierwsze wypowiedzi zamiast całego wątku (...)
Też pozdrawiam...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu