Na www masz informacje, bo nie wiem, czy jestem "jakiś prawnik" w odpowiednim znaczeniu.
W firefoxie menu sie rozjeżdża. PS. Fajnie, że tu prawnika mamy
Napisano Ponad rok temu
Na www masz informacje, bo nie wiem, czy jestem "jakiś prawnik" w odpowiednim znaczeniu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W firefoxie menu sie rozjeżdża. PS. Fajnie, że tu prawnika mamy
Napisano Ponad rok temu
Laser, może Ty się orientujesz, czy oprócz tego, że nie płacisz podatku dochodowego od osób prawnych w przypadku stowarzyszenia są jeszcze jakieś plusy przemawiające za zakładaniem klub w formie stowarzyszenia? bo dla mnie jest to forma jakoś mocno niewygodna, ale może o czymś nie wiem...pzdr!
Napisano Ponad rok temu
I mi się nie rozjeżdża
Napisano Ponad rok temu
Tobie moze nie, ale pomysł o klientach. A nuz się trafi super bogaty, i mu sie nie spodoba ze coś sie rozjezdza To tylko dobre rady. Zajmuje sie tym troszke, stąd zwróciłem uwagę
Napisano Ponad rok temu
bardzo proszę...ja nic nei wiem o stowarzyszeniach. Zakłądam normalną działalność. Dzis złożyłem papiery. Jak chcesz to moge napisać wszystkie PKD jakie wpisałem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja mam pytanie bardziej ogólne. Napiszcie mi prosze wszystko co trzeba zrobić by otworzyć własny klub. Jakie byłby by średnie dochody sprawnie działającego Dojo i jakie były by koszty otwarcia takiej działalności.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tylko bym chciał wtrącić w tym topicu, że każdy chciałby mieć własny klub, a najlepiej własną całą organizacje.
Napisano Ponad rok temu
Ja tylko bym chciał wtrącić w tym topicu, że każdy chciałby mieć własny klub, a najlepiej własną całą organizacje.
a generalnie dobrze się czujesz ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Schemat jest prosty, pokażę na moim przykładzie.
Ćwiczysz jakis styl a jakimś klubie. Jest ok, ale lubi robić dodatkowo rzeczy nei wchodzące w skłąd stylu. Sszukasz, uczysz się, poznajesz. Lubisz to. Otwierasz sekjce będącą filią i się okazuje, że masz ograniczenia w tym czego uczysz, nei uczysz tak jak byś chciał bo się to musi w jakimś stopniu pokrywać z tym co robią w innych sekcjach.
Zakłądasz swoj klub (wspolpracując z macierzystym, nie zmieniasz stylu głownego. Egzaminy dalej u nich itd, ale nie jesteś ograniczony. Uczysz tak jak lubisz i tego co lubisz.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu