Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ktoś zaczepia waszą panne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
183 odpowiedzi w tym temacie

budo_niewinny
  • Użytkownik
  • Pip
  • 48 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: Ktoś zaczepia waszą panne
To przykładowo jesli chcialbym unieszkodliwic kobiete przez ktora zostalem zaatakowany badz jak dalem przyklad wczesniej moja panna/siostra/kolezanka zostala zaatakowana to co powinienem zrobic?
Czy dobrym wyjsciem jest zalozenie duszenia? Czy moze jest cos innego co by zadzialalo a zeby odpuscila? :-)
  • 0

budo_kubas§
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 580 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

no naturalnie a co pozwolisz żeby atakowała Ciebie, Twoją siostre/dziewczyne... bezkarnie w takich sytułacjach wg. mnie nie ma czegoś takiego jak taryfa ulgowa dlatego, że jest to kobieta

Słowa Hellfire-a są odpowiedzią no to co robic w takiej sytułacji

Cytat

Na ulicy/macie nie ma płci jest przeciwnik/współćwiczący.

Na ulicy należy dążyć do unieszkodliwienia przeciwnika, nie jego eksterminacji. Dlatego jeżeli jesteśmy atakowani przez kobitę należy odpowiednio zareagować(bo bezkarność je w przyszłości jeszcze bardziej rozzuchwala:!: )...

pzdr 8)
  • 0

budo_andy kk
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 100 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

budo_niewinny napisał

To przykładowo jesli chcialbym unieszkodliwic kobiete przez ktora zostalem zaatakowany badz jak dalem przyklad wczesniej moja panna/siostra/kolezanka zostala zaatakowana to co powinienem zrobic?
Czy dobrym wyjsciem jest zalozenie duszenia? Czy moze jest cos innego co by zadzialalo a zeby odpuscila? :-)

Laskę chcesz dusić?

Jak nie ma innego wyjścia, pierddolnij ją z liścia. Jak nie odpuści to popraw
  • 0

budo_marjan
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 544 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

budo_Andy kk napisał

Laskę chcesz dusić?

Jak nie ma innego wyjścia, pierddolnij ją z liścia. Jak nie odpuści to popraw

ja tam bym wolal udusic(odpłynie i tyle) niz bic po mordzie... to musi byc chujowe uczucie swoja droga...
  • 0

budo_niewinny
  • Użytkownik
  • Pip
  • 48 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Dlatego pytalem o duszenie, bo wydaje mi sie ze jakby porzadnego strzala w mazak dostala to nie wiem czy by miala chec oddychac jeszcze :? A poza tym nie wyobrazam sobie - jak na chwile obecna - ze panna dostaje ode mnie serie np prostych :)
  • 0

budo_śledzik
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 248 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ja sobie wyobrażam za to jak ty dostajesz od niej kose w pluco. Taryry ulgowej nie ma i sie zgadzam.
  • 0

budo_hellfire
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2404 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ

Napisano Ponad rok temu

budo_niewinny napisał

Dlatego pytalem o duszenie, bo wydaje mi sie ze jakby porzadnego strzala w mazak dostala to nie wiem czy by miala chec oddychac jeszcze :? A poza tym nie wyobrazam sobie - jak na chwile obecna - ze panna dostaje ode mnie serie np prostych :)

A nie ma czegoś pośredniego niż seria prostych po rujy i bezczynność.

Zazwyczaj wystarczy walnąc otwartą dłonią. Czasem trochę więcej... Nie trzeba od razu masakrować...(w zasadzie to zdanie tyczy się nie tylko kobiet)
  • 0

budo_aptekarz
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 315 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Śledzika tez :) :)
No przecie śledzik dostal z liscia w temacie"Dul po ucieczce"
Nawet nie trzeba bic dziewczyny wystarczy podnies reke do gory powiedziec"Bo jak ci zapi****" :-) i wszystko wporzadku.Ale sa tez takie dziewczyny do ktorych mowisz taka gadke a one odpowiadaja "Co uderzysz dziewczyne h** jeden i pi***** sie" i wtym momecie trzeba miec jaja :? bo sa dwie opcje :
1.Walisz z liscia w ryj(kobiet sie nie bije a kurwy tak)
2.Odpowiadasz slownie pie** ka*** i tym podobne(lecz w tym momecie dziewczyna ma przewage psychiczna nad toba)
Ja bym nie chcial uzyc zadnej z tych dwoch opcji i nie uderze dziewczyny chocby nie wiem jaka to ku*** byla :nie:
  • 0

budo_andy kk
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 100 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

No może niekoniecznie od razu z liścia.

Odepchnąć, podciąć, wywalić na glebę. Duszenien źle się kojarzy. Kiedyś poddusiłem pijaczka w sklepie (koleś rozrabiał, a że byłem akurat w pobliżu, włączył mi się "poskramiacz" :twisted: . Ekspedientki były zbulwersowane i na nic zdały się tłumaczenia że to bardzo łagodna forma obezwładniania.

A lać w ryja go nie chciałem bo byłem akurat w pracy i jakbym go poważnie uszkodził, musiałbym dzwonić na policję (no i tłumaczenie dlaczego zamiast siedzieć na bazie pojechalismy na zakupy).

Taki mały off topic 8)
  • 0

budo_funfel
  • Użytkownik
  • Pip
  • 19 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

baby trza lać inaczej nie chodzi 8)
  • 0

budo_liczmistrz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2877 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

budo_niewinny napisał

IMHO duszenie tudziez dzwignia. Jakkolwiek by wygladalo.
Nigdy nie uderzylem na ulicy kobiety. Po ataku na moja osobe, do tej pory wystarczaly dzwignie. Na palec, nadgarstek, lokiec - malo widoczne acz skuteczne.
  • 0

budo_śledzik
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 248 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

budo_aptekarz napisał

No przecie śledzik dostal z liscia w temacie"Dul po ucieczce"

nie w temacie tylko w parku aptekarz. twoja niewiedza wkurza mnie co raz bardziej.

budo_aptekarz napisał

sa dwie opcje :
1.Walisz z liscia w ryj(kobiet sie nie bije a kurwy tak)
2.Odpowiadasz slownie pie** ka*** i tym podobne(lecz w tym momecie dziewczyna ma przewage psychiczna nad toba)

stary bredzisz od rzeczy. jest milion opcji i jak robisz sie maly bo jakis babo chłop na ciebie pyskuje to sory ale coś chyba nie teges. damscy bokserzy się odnaleźli.

budo_Liczmistrz napisał

Po ataku na moja osobe, do tej pory wystarczaly dzwignie. Na palec, nadgarstek, lokiec

a tego też nie kumam bo ja wole juz dostać z liścia niz mnieć wybitego palucha :?
  • 0

budo_andy kk
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 100 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Liczmistrz, a byłeś atakowany przez kobiety na ulicy? 8)

Kurna na mnie się baby tak nie rzucają :)

Pzdr
  • 0

budo_liczmistrz
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2877 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

budo_śledzik napisał

Po ataku na moja osobe, do tej pory wystarczaly dzwignie. Na palec, nadgarstek, lokiec

a tego też nie kumam bo ja wole juz dostać z liścia niz mnieć wybitego palucha :?

Czego tu nie rozumiesz?
Jezeli kobieta chce mi zrobic krzywde to zamiast dac jej z liscia wole zalozyc dzwignie.
Teraz lapiesz? Prosciej napisac juz sie chyba nie da. Zamiast trachu zrobie skretu. I nie bede wybijal zadnych palcow, najwyzej wykrecal czy wylamywal.

Liczmistrz, a byłeś atakowany przez kobiety na ulicy?

Ano, niestety, i nie byly to bynajmniej przyjaznie nastawione ladne kobiety tylko bardziej rozpieszczone gowniary. Dluga historia...
  • 0

budo_mate
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2646 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

kobiet sie nie bije a kurwy tak

a nie słyszałeś by kobiete traktować jak kurwe a kurwe jak kobiete?
ps. śledzik a może ty chcesz po mordzie? bo mówiac serio dla kobiety dostać po twarzy to dosyć spore upokorzenie
  • 0

budo_druss
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 513 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Mate,ale śledzik mówi o sytuacji,w której atakuje go agresywne babsko :roll:
Już nie wspominając o przypadku,kiedy celem takiej napaści jest twoja dziewczyna :evil:

Pozdrawiam
  • 0

budo_mate
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 2646 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

a to przepraszam Śledzik masz racje lej pania w pizde pozdro
  • 0

budo_druss
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 513 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Do tych wszystkich przewrażliwionych ''pakerów'' i panienek,co są zachwycone,gdy ich miś je broni:

http://www.forum-kul...showtopic=79387

Mam nadzieję,że chociaż dziewczyny przemyślą sprawę i zmienią podejście... :roll:

Pozdrawiam
  • 0

budo_śledzik
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 248 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

szkoda apeli z nimi to jak z pijanymi kierowcami. tyle sie o tym muwi a i tak rozjeżdżani sa ludzie po przystankach a puźniej drzewa to mordercy a nie kierowcy. To samo z gościem ktory nie myśli podczas walk tylko siega po noze.
  • 0

budo_grom
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 72 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Jezeli ktoś by się przystawiał do mojej laski to odrazu bym mu wypłacił szczała w zęby albo stopera na twarz :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025