Istota szkolenia SK
Napisano Ponad rok temu

Dzięki za podpowiedź (zdejmowanie szpil

Pozdravim,
Nat
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej byłoby czesc omówić na PW ale mnie wyłaczyli moderatory bo "jestem niebezpieczny" i ostrzezeniami mnie szczują to droga do eliminacji z forum.
Ale mozna sie ze mna kontaktowac przez strone int.ESJJ. 8)
1. nazwisk jest wiele i zapewne dużo ś.p. natomiast szefem instytutu i jego opracowań jest Jon G.Peters prawdopodobnie, obecnie w randze profesora.
2.Co trenowali to cieżko mi powiedziec bo to szerokie pytanie, Peters jest szkoleniowcem SD ale jest mistrzem judo, karate i długo współpracował z Takayuki Kubota.
3. uscislijmy system nie ma 40 lat ale 40 lat jest opracowywany i modyfikowany jako program prewencji publicznej.
U nas za komuny była milicja i władza ludowa to gwarantowało porządek

w innych krajach robiono madre rzeczy a u nas synowie i wnukowie władzy ludowej dzis podnoszą temat na swój sposób no i zarabiaja na miano nowatorów

Na ludzkim nieszczęściu najłatwiej sie wzbogacić.
Ja nie mam magicznych pałeczek, treningu z jedynum w swoim rodzaju agresorem i nie ucze krzyczeć "jestem nosicielem HIV !!!" JA TO TRENUJĘ i wg. programu skuteczność postępuje indywidualnie tak jak dana osoba może chłonać i generować.
Program zakłada rónoległą dbałosć społeczeństwa o kondycje i sprawność wraz z nauka i kształtowaniem postawy obronnej./
Kiedys w czasach pradziadów każdy miał to od dzieciństwa, Bóg , honor, ojczyzna, legiony, bractwa strzeleckie, kobiety sanitariuszki.
Teraz od poczatku trzeba takiej edukacji.
Dlaczego nie piszę wiecej na forum, poczytaj co sie tu działo i w innym temacie gdzie dałem info. o szkoleniu a sam zrozumiesz.
Tylko czekaja onaniści intelektualni i zarobasy aby sie na czymś zawiesić lub piszą doktoraty, super szkolenia, nocami aby potem ogłosić je światu jako jedyne prawdziwe.
Będą "słabe"kobiety buzerować, że z siatami na obcasie zmordowane też sie obronią TYLKO sie muszą odblokować bo takie zjechane rzeczywistoscią są.
Potem powiedzą wsiadż do samochodu w klapkach na pasku -masz szanse nie spowodować wypadku!

Na stronie nie reklamuje tylko sygnalizuje szkolenie. A może powinienem? Ale ja b. popie.............. jestem.
Pozdrawiam rozsadnych !
Napisano Ponad rok temu
Jednak cześć materiałów jest dostepna publicznie ale niestety only USA.
U nas w kraju też są swietne materiały ale niewiedzieć czemu nie popularyzuje się tylko cwaniaki "wymyslają" teorie.
Prawdopodobnie podręczniki z Legionowa COSPiS oraz opracowania dla cywili są blokowane rozmślnie aby nie wpadały w ręce pieprzniętych. Tak jest w kazdum kraju ale w usa każdy też może mieć broń to i obrona nie jest tematem tabu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

przekonany, ze przed afera wysyłałem PW, ciekawe?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Samoobrona dla kobiet i nietylko Kraków
- Ponad rok temu
-
Podziękowania
- Ponad rok temu
-
Klipy i walki