Istota szkolenia SK
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za podpowiedź (zdejmowanie szpil ) a swoją drogą dodam że nauczyłam się w nich biegać - co prawda tylko na 200 metrów (do przystanku kiedy gonię tramwaj, żeby zdążyć do pracy) ale zawsze :wink:
Pozdravim,
Nat
Napisano Ponad rok temu
Najlepiej byłoby czesc omówić na PW ale mnie wyłaczyli moderatory bo "jestem niebezpieczny" i ostrzezeniami mnie szczują to droga do eliminacji z forum.
Ale mozna sie ze mna kontaktowac przez strone int.ESJJ. 8)
1. nazwisk jest wiele i zapewne dużo ś.p. natomiast szefem instytutu i jego opracowań jest Jon G.Peters prawdopodobnie, obecnie w randze profesora.
2.Co trenowali to cieżko mi powiedziec bo to szerokie pytanie, Peters jest szkoleniowcem SD ale jest mistrzem judo, karate i długo współpracował z Takayuki Kubota.
3. uscislijmy system nie ma 40 lat ale 40 lat jest opracowywany i modyfikowany jako program prewencji publicznej.
U nas za komuny była milicja i władza ludowa to gwarantowało porządek
w innych krajach robiono madre rzeczy a u nas synowie i wnukowie władzy ludowej dzis podnoszą temat na swój sposób no i zarabiaja na miano nowatorów
Na ludzkim nieszczęściu najłatwiej sie wzbogacić.
Ja nie mam magicznych pałeczek, treningu z jedynum w swoim rodzaju agresorem i nie ucze krzyczeć "jestem nosicielem HIV !!!" JA TO TRENUJĘ i wg. programu skuteczność postępuje indywidualnie tak jak dana osoba może chłonać i generować.
Program zakłada rónoległą dbałosć społeczeństwa o kondycje i sprawność wraz z nauka i kształtowaniem postawy obronnej./
Kiedys w czasach pradziadów każdy miał to od dzieciństwa, Bóg , honor, ojczyzna, legiony, bractwa strzeleckie, kobiety sanitariuszki.
Teraz od poczatku trzeba takiej edukacji.
Dlaczego nie piszę wiecej na forum, poczytaj co sie tu działo i w innym temacie gdzie dałem info. o szkoleniu a sam zrozumiesz.
Tylko czekaja onaniści intelektualni i zarobasy aby sie na czymś zawiesić lub piszą doktoraty, super szkolenia, nocami aby potem ogłosić je światu jako jedyne prawdziwe.
Będą "słabe"kobiety buzerować, że z siatami na obcasie zmordowane też sie obronią TYLKO sie muszą odblokować bo takie zjechane rzeczywistoscią są.
Potem powiedzą wsiadż do samochodu w klapkach na pasku -masz szanse nie spowodować wypadku!
Na stronie nie reklamuje tylko sygnalizuje szkolenie. A może powinienem? Ale ja b. popie.............. jestem.
Pozdrawiam rozsadnych !
Napisano Ponad rok temu
Jednak cześć materiałów jest dostepna publicznie ale niestety only USA.
U nas w kraju też są swietne materiały ale niewiedzieć czemu nie popularyzuje się tylko cwaniaki "wymyslają" teorie.
Prawdopodobnie podręczniki z Legionowa COSPiS oraz opracowania dla cywili są blokowane rozmślnie aby nie wpadały w ręce pieprzniętych. Tak jest w kazdum kraju ale w usa każdy też może mieć broń to i obrona nie jest tematem tabu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przekonany, ze przed afera wysyłałem PW, ciekawe?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Samoobrona dla kobiet i nietylko Kraków
- Ponad rok temu
-
Podziękowania
- Ponad rok temu
-
Klipy i walki
- Ponad rok temu