Co z walką Najducha z Saletą ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co mam mowic13 sierpnia ma walczyc z Andrzejem. Dostanie po ryju i sie skonczy. Juz sie napina ze jest najlepszym polskim bokserem wagi ciezkiej. Zal mi sie Przemka robi...
jest mistrzem robienia szumu wokolo siebie a ajki jest to wiemy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no coz, a Andrzej, hmm?? ciekawe jakie towary moglby reklamowac??
pozdr!!
MX
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak dobrze napisałes ScoTT nieżle walczył w kicku...ile to było lat temu? 10,15? on już niestety z tego niewiele pamięta, nóżki jak z waty zero lowkicków i kolan a do tego fenomenalnym bokserem nie jest i jakiejś super petardy w łapach nie ma. Gdyby pomyślał nad K1 jakieś 10 lat temu to może miałoby to jakiś sens, dziś to chyba ostatnie podrygi żeby zrobić szum wokół siebie. Wogóle dziwi mnie wielu Polskich zawodników którzy mogliby odnieść sukces powiedmzy w K1 lub MMA a jakoś przespali swój czas...no choćby takie Andrzej Wroński,chłop jak dąb jakby zaczął w odpowiednim czasie to uważam że wiele by namieszał w MMA...a tak ciągle jakoś 10-15 lat za murzynami, jak będziemy mieli dobrego zawodnika w K! lub MMA takiego na miare swiatową to pewnie te formuły walki zostaną zastąpione przez coś nowego (bardzo chciałbym się mylić)No tak. To bylaby ciekawa walka. Najduch jest dobry w Kyokushin, Saleta tez niezle walczyl w Kicku. Ja nie skazuje Salete na przegraną. To bylaby dobra walka. Teraz wszystko kręci sie wokół pieniedzy. Saleta chce zarobić. Zobaczymy co to bedzie dalej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.
.
.
No chyba, że znajdzie jakieś inne usprawiedliwienia dla swojej niobecności w ringu , np.
"Pies zjadł moje spodenki"
"Zgubiłem gdzieś rękwice"
"Zaspałem"
"Mama mi nie pozwoliła"
"Nagle zachorowałem na białaczkę... ale pokilku dniach kuracji jestem już zdrowy i gotów do walki"
"Na znak protestu przeciwko nie zezwoleniu na paradę równości w warszawie postanowiłem nie wyjść o tej walki"
"Zrezygnowałemz walki ze względu na niekorzystny kurs rubla do rupii"
"Ring był za wąski/za długi/za wysoki/nieklimatyzowany/za twardy/zbyt kolorowy/za bardzo na północ"
"Powiedziano mi dziś rano, że gala została odwołana"
"Negocjowałem swój start w turnieju K1, ale ostatecznie z tych negocjacji nic nie wyszło"
"Zrezygnowałem z walki, bo musżę się przygotowywać do Super-Prestiżowego-Turnieju-Na-Zasadach-K1, który uświetni jedno z wydań Randki w ciemno"
Swoją drogą - jako niekwestionowany mistrz uników Saleta mógł by mieć szanse w walce z Najduchem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ichigeki - what the f...k?
- Ponad rok temu
-
Kyokushin czy Oyama
- Ponad rok temu
-