Nowy folder Stridera....
Napisano Ponad rok temu
Nic sie heimdall nie znasz na nozach, fajny jest ten folder i juz
SnG i SmF sa ok ale kurde ten choil zbedny i krotka krawedz tnaca... NIe-e - dlatego wole bohatera tego watku. A commander ma szlif nizszy
Napisano Ponad rok temu
Liczmistrz, tez tak myśle że jakiś nie striderowaty. Jednak nie wiem czy to źle czy nie
Mi się bardzo podobuje.
Cynik, diodki sebenzowej nie możesz przeboleć a tu masz nawet świeci Widać coś ona w sobie ma, że chłopcy od Stridera poszli dalej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zdobyłem nowe zdjęcia. Mamy możliwośc oszacowania wymiarów. Na moje oko całe ostrze ma ok 4,5 " co sądzicie?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Na zdjęciach również widać framelock. Wygląda potężnie...
W tle pierwszego zdjęcia widać nóz tego samego typu, czyli można przypuścić że na pewno trafi do produkcji. Ten projekt powstaje w kooperacji z Tad Gear , czyli sytuacja może wyglądać tak, jak z TAD-SNG -numerowana seria noży z tymi kołkami, a potem seryjna produkcja noża bez trytu w kołku....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chciałobysię takie
pozdro
Napisano Ponad rok temu
sliczny, oby cena nie powalala, ale cos mi mowi ze nizej niz SMF nie bedzie na bank...
Napisano Ponad rok temu
a skirmiś o niebo ładnieszy wg mnie [szkoda że nie robią go z axisem]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
\no z tym kołkiem za 70$ to całkiem prawdopodobne ale ja czekam na wersję bez tego drogiego, trytowego wynalazku
Wypuszcza go wtedy kiedy my juz kase uzbieramy czyli jeszcze hen hen czasu
Ale ja ten noz musze miec..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Naprawdę fajny on jest, tylko, że pewnie nie będzie mnie stać jak sądzę. Jak już wrzucony tam został bajer w postaci kołka podświetlanego trytem, to cena zapewne będzie zaporowa i rozwali mnie na atomy
kolego badaczu Cassini, czytajcie ze zrozumieniem - najprawdopodobniej bedzie potem tansza wersja bez bajerow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Karwia!!! Ale zajebisty!!! Nareszcie ludzki folder od Stridera! I ten recurve... Madafaka! Jak mi się stridery średnio podobają to ten mnie rozwalił. I co z tego, że Blackwoodem zajeżdża? Wszystkie noże na świecie zajeżdżają sobą nawzajem, bo są, kurwa, nożami!!! Mają rękojeść i klingę i krawędź tnącą! Wszyscy mają oczy i widzą, do czego jest bardziej podobny, a po co psuć klimat malkontenctwem? Się, kurwa, grzecznie pytam ... :twisted: :twisted: :twisted:
Z tym panem sie napije
Napisano Ponad rok temu
Z tym panem sie napije
Wiedziałem, Cynik, że na tej samej nucie gramy papieros
Szkoda tylko, że do Krakowa mam przez całą Polskę
Nie zmienia to jednak faktu, że też się z Tobą napiję przy okazji jakiegoś nożowego spotkania.
Chyba będę musiał zrobić dla Ciebie jakiś ładny fixed recurve czy cóś... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Swamp Rat - zestaw idealny ?
- Ponad rok temu
-
Tandeta by Spyderco
- Ponad rok temu
-
benchmade 3550
- Ponad rok temu
-
Przepisy dotyczące noży w Rosji, Mongolii, Chinach???
- Ponad rok temu
-
SOG X-Ray Vision xv71 co sadzicie....
- Ponad rok temu
-
STAL NIERDZEWNA
- Ponad rok temu
-
Ma ktos Resistora moze? Ale skladaka?
- Ponad rok temu
-
Co będzie na Blade Show