Jestem w sumie nerwowy i takie sytuacje jak np (dzisiejsza:]) jade tramwajem,wchodzi 2-och baranow ok 20stki i mysla ze wielkimi kozakami sa.Obcinaja wszystkich jak popadnie i cos zawiesili swoj wzrok na mnie.Jakies szydercze smiechy,wiec sie spytalem "grzecznie" o co im chodzi,Ci mnie zbrechtali,wiec sie wqrwilem i zaczela sie przepychanka slowna.Skonczylo sie na tym ze jeden many dostal strzala,drugi w tym czasie mi zajebal,pare strzalow z obu stron,chcialem z jednym wyjsc z trawmaju ale go koles przytrzymal i sam wypadlem.Tacy z nich kozacy byli,ze jak chcialem wrocic do nich to kopali
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) .Czy macie jakis sposob na opanowanie sie,taki raczej dla osob bardzo nerwowych i nadpobudliwych??Ja w sumie przewrazliwiony troszke jestem i zadne sporty mi nie pomagaja w olewaniu kretynow
.Czy macie jakis sposob na opanowanie sie,taki raczej dla osob bardzo nerwowych i nadpobudliwych??Ja w sumie przewrazliwiony troszke jestem i zadne sporty mi nie pomagaja w olewaniu kretynow  . Bede wdzieczny za jakies info,od razu mowie ze tai chi i te inne bzdety odpadaja,bo nie mam czasu zeby tam chodzic
  . Bede wdzieczny za jakies info,od razu mowie ze tai chi i te inne bzdety odpadaja,bo nie mam czasu zeby tam chodzic  .Pzdr
 .Pzdr

.Oni w sumie nic nie stwierdzaja,mowia tylko ze nadpobudliwy i powinienem nad soba pracowac itp itd.Moze gdybym byl typowym tepakiem,mowil co drugie slowo KURWA to bylo by jakies wytlumaczenie..Na ta chwile doradzaja mi jakies medytacje i inne pierdoly.
 .Oni w sumie nic nie stwierdzaja,mowia tylko ze nadpobudliwy i powinienem nad soba pracowac itp itd.Moze gdybym byl typowym tepakiem,mowil co drugie slowo KURWA to bylo by jakies wytlumaczenie..Na ta chwile doradzaja mi jakies medytacje i inne pierdoly.

)
  ) 

FaceBook
 FaceBook