Filmy z ulicy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no to za glupote mu sie nalezaloPewnie nie zakladal takiego obrotu sprawy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakas akcja nawet jeden wyjal kose.wydaje sie ze to rosjanie cos tam umiejacy podjechali pod kazahow lub cos podobnego.
Napisano Ponad rok temu
Neo na kwasie.
jakas akcja nawet jeden wyjal kose.wydaje sie ze to rosjanie cos tam umiejacy podjechali pod kazahow lub cos podobnego.
Napisano Ponad rok temu
Pokoj i milosc moi czarni bracia heheh
Chyba raczej ogniem ich i mieczem :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jebane słowiańskie małpy.Niech mi tu ktoś powie, jak patrząc na takie przypadki nie być rasistą?
Tu akurat nie było sytuacji kilku - kilkunastu na jednego, więc Ci nie wyszło za bardzo :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ustalmy w ogole jedno - nie wygladalo, jakby tzw. "menel" zagrazal kopiacemu. Ja na miejscu "menela" wykorzystujac ten filmik zalozylbym sprawe kopiacemu w sadzie. Moze taka sprawa by go nauczyla, ze miejscem popisow jest ring. Bo wsumie zachowal sie malo ciekawie jak na sportowca.
K_P
Podniosl obciaznik, ktory blokowal drzwi i schowal w lapie. Piesciaka mial w tylnej kieszeni to szykowal sie na uszkodzenie kolesia.
Napisano Ponad rok temu
Bijatyka kilku na kilku z użyciem kiji, noży itp. jest zasadniczo moralnie i cywilizacyjnie wyżej stojąca niż bijatyka kilku na jednego.
Napisano Ponad rok temu
raczej podniosl cos (moze telefon) co mu wypadlo w pierwszych sekundach filmu, w czasie gdy jakis koles wychodzil ze sklepuPodniosl obciaznik, ktory blokowal drzwi i schowal w lapie. Piesciaka mial w tylnej kieszeni to szykowal sie na uszkodzenie kolesia.
Napisano Ponad rok temu
Nadaje się do Wikicytatów.Bijatyka kilku na kilku z użyciem kiji, noży itp. jest zasadniczo moralnie i cywilizacyjnie wyżej stojąca niż bijatyka kilku na jednego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do "czarnych" . To zauważyłem, iż wśród "miejskich kozaczków" którzy bujają sie po dzielnicy w grupach dajmy na to pięcioosobowych, występuje podobny syndrom atakowania jak w przypadku "czarnych". Sądzę jednak, że ci pierwsi są prekursorami takich zachowań. Nawet pora jest stosunkowo "ciemna".
Napisano Ponad rok temu
Józefie trochę patriotyzmu w końcu masz Wrocławskie korzenie (choć miasto niegdyś bardzo liberalne)Nazywam się Jurgen, mam 13 lat. Pochodzę z Monachium. Moi przodkowie mieszkali w Breslau.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Atak na policjantkę (video)
- Ponad rok temu
-
Zaje*#*$ mi rower! :[
- Ponad rok temu
-
Ugryzienie przez psa - jak mozna udupic wlasciciela..
- Ponad rok temu
-
Młodzież szkolna w szwecji (video)
- Ponad rok temu
-
Lima
- Ponad rok temu
-
Gdansk - Torun ;/
- Ponad rok temu
-
JA I DRES!