Filmy z ulicy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mógł je jeszcze do kieszeni włożyć.
Skoro zaczął walkę to powinien być do niej przygotowany.
Albo był tak pewny siebie, albo nigdy się nie bił.
Napisano Ponad rok temu
MMA w wykonaniu dziadków
Napisano Ponad rok temu
starsze niz internet, na samym budo z 10 razy juz bylo
Glenn Danzig znokautowany plaskaczem 8O
No przestan Ty trockistyczno-maiostyczny lewaku, zaraz Ci chlopcy wyjasnią że własne ak 47 to podstawa wolnosci w normalnym panstwie, a ten pan sie tylko broniłNoo, bron dla mas :roll:
Napisano Ponad rok temu
A co powiecie na tezę, że gdyby sklepowy był uzbrojony (i zaglądał czasem na strzelnicę), to nie zginąłby nikt poza bandytą, a policja w ogóle nie byłaby potrzebna?
Napisano Ponad rok temu
A to on miał legalną broń?
A co powiecie na tezę, że gdyby sklepowy był uzbrojony (i zaglądał czasem na strzelnicę), to nie zginąłby nikt poza bandytą, a policja w ogóle nie byłaby potrzebna?
ja mysle, ze by wyciagnol bron i sie zesral ze strachu po cyzm sam zostal by zaity
Napisano Ponad rok temu
http://www.claytoncramer.com/gundefenseblog/blogger.html no pewnie :roll:ja mysle, ze by wyciagnol bron i sie zesral ze strachu po cyzm sam zostal by zaity
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że jak kolo odstrzelił dwóch uzbrojonych gliniarzy to i odstrzeliłby sklepowego.
Jestem przeciwko upowszechnianiu posiadania broni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jasne broń tylko dla bandytów? Ktoś kiedyś mądrze powiedział "Jak wyjmiemy broń spod prawa to tylko wyjeci spot prawa będą ją posiadali" Reszte sobie sami dopiszcie :?
Myślę, że jak kolo odstrzelił dwóch uzbrojonych gliniarzy to i odstrzeliłby sklepowego.
Jestem przeciwko upowszechnianiu posiadania broni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Amerykański ekonomista John R. Lott ustalił w wyniku badań: "jednoprocentowy wzrost liczby właścicieli broni odpowiada 4,1- procentowemu spadkowi liczby przestępstw z użyciem przemocy". W USA w tych stanach, gdzie prawo nie zezwala na noszenie broni, przestępstw z użyciem przemocy jest o 81 proc. więcej, a morderstw o 127 proc. więcej niż w stanach, gdzie prawo jest liberalne. W Szwajcarii (uzbrojona) na 100 tys. mieszkańców popełnianych jest 1,23 zabójstw, W Japonii (bez broni) - 1,20 zabójstw na 100 tys. mieszkańców, a w Anglii (prawo restrykcyjne) - 1,35 zabójstw."
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Atak na policjantkę (video)
- Ponad rok temu
-
Zaje*#*$ mi rower! :[
- Ponad rok temu
-
Ugryzienie przez psa - jak mozna udupic wlasciciela..
- Ponad rok temu
-
Młodzież szkolna w szwecji (video)
- Ponad rok temu
-
Lima
- Ponad rok temu
-
Gdansk - Torun ;/
- Ponad rok temu
-
JA I DRES!