To nie są skiny tylko boneheadzi - pieprzone naziole.
ale zdajesz sobie sprawe zią że dla nich to oni są jedynymi prawdziwymi skinami, natomiast Ty jestes lewakiem?
Zresztą mam wrazenie ze ten poczatek z deptaniem czyiś glanów był adresowany własnie do em, bardziej tradycyjnych przedstawicieli łysolków.
Ja po prostu mowie o 'naziolach'. Zwazywszy ze oni i tak wychodzą we wszystkich modelach, łyse, irokezowe, długowłose... niecały rok temu sie napierdalałem z naziolem z dredami...
Co do filmiku, no prawdziwi aryjscy wojownicy: rzucają się 8 na 1, z zaskoczenia, uzbrojeni na kobiety, starców i dzieciarnie . Biała siła! Na pewno sa bardzo dumni ze swojej męstwa i honoru.
BTW scena z 3:35 kiedy jeden łysol atakuje 4 kolesi jest wzieta z amerykanskiego filmiku na ktorym ogolonego na zero
skatera sprowokowało paru frajerów.
5:10 tez jest fajnie, że niby z daleka widac jak dziwnie zamaskowany koles rysuje czerwoną gwiazde (a oni byli tam z kamerą akurat) a dzielni wojownicy bialej rasy podbiegają i go (tak troche bez przekonania) biją. "Jurgi, już Ci mowiłem wyciągnąłeś najkrotszą słomke wiec bedziesz lewakiem na naszym filmiku, koniec dyskusji"
Załuje ze to ogladnalem btw, wkurwa mam strasznego.