Filmy z ulicy
Napisano Ponad rok temu
///prosba o filmiki zwiazane z tematem. W kanjpie sa odpowiednie tematy na takie wrzutki.
WhD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mówi się że nie wolno policjanta uderzyć, a policjant może robić co chce. Taki jest świat, w kilku na jednego.
Ojej, pokrzywdzone dzieci pokolenia jp. Najpierw taki jeden z drugim wyrywa ławki, zbije witrynę w sklepie , namaluje jakieś bohomaz na ścianie ,potem takiego funkcjonariusza to zwyzywa z daleka od najgorszych, a na koniec ma pretensje ,że policja użyła siły. Następnie taki na łyso zgolony pan ze swastyką wytatuowaną na czole około 130 kg wagi, 190 cm wzrostu, 50 cm w bicepsie, przed mediami zgrywa jaki on jest biedny, pokrzywdzony i brutalnie pobity przez aparat terroru jakim jest policja. Policjanta nie wolno uderzyć, ba, nie wolno go nawet dotknąć podczas służby (mówią o tym artykuły 222 kk i 223 kk) a nawet po za nią (art 231A kk). Co do robienia co chce - taki funkcjonariusz, za każde działanie jakie podejmie bezprawnie odpowiada karnie.Jeżeli chodzi o ataki w grupie to charakteryzuje się tym raczej grupa tych którzy łamią prawno - odpowiedź stróżów prawa jest adekwatna. Choć jestem zwolennikiem tego ze praw i wolności ludzi nie powinno się w żaden sposób ograniczać, to uważam że co niektórzy powinni się cieszyć ,że nie żyją za czasów milicji. Pomijając wszystkie złe aspekty tamtych czasów i milicji myślę ,że pałowanie niejednemu kibolowi wróciłoby rozum do głowy
Warto wiec czasem poczytać, zanim się wypisuje jakieś hasła rodem ze znanego tabloidu na literę F, albo wrzuca fragmenty jakichś filmów gdzie tylko ukazana jest jedna strona medalu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Son Stabs Father In Busy Market
Sam napewno bym nie zatrzymywal kolesia z nozem ale rakcja po jak koles odszedl juz wogole zalosna.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiec tak na szybko:
3. Posty niezgodne z tematyką danego Forum będą przenoszone do odpowiadających tematyce, lub kasowane.
15. Zakaz zamieszczania odpowiedzi nie związanych z danym tematem (tzw. offtopic). Zakaz ten nie dotyczy knajpy i Poligonu Doświadczalnego.
4. Zakaz reklamowania sklepów i szerszej działalności handlowej (nie doctyczy sponsorów Vortalu Budo). (podpis).
Prosze o dostosowanie sie do punktow jw.
btw. Witamy na forum.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Atak na policjantkę (video)
- Ponad rok temu
-
Zaje*#*$ mi rower! :[
- Ponad rok temu
-
Ugryzienie przez psa - jak mozna udupic wlasciciela..
- Ponad rok temu
-
Młodzież szkolna w szwecji (video)
- Ponad rok temu
-
Lima
- Ponad rok temu
-
Gdansk - Torun ;/
- Ponad rok temu
-
JA I DRES!