Filmy z ulicy
Napisano Ponad rok temu
Ten zjeb co filmuje podkreca dzieci do walki ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No właśnie o to sie rozchodziI tradycyjne pytanie, ilu z tych antifowców jest zwolennikami czy członkami ruchów politycznych domagających się zniesienia państwa, a przede wszystkim policji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak, bardzo się dziwię. Panna klęczy na podłodze a pajac trzyma ją za włosy i wyciera nią podłogę a dwóch kolesi siedzi przy stoliku i się przygląda. Gówno by mnie obchodziło, czy się z nim pogodzi czy nie i zważywszy na monitoring nie byłoby, że ja na nich napadłem.A dziwisz się? Zareagujesz, a za dwie minuty dziewczyna się z agresorem pogodzi, i nagle okaże się, że to Ty na nich napadłeś. A jak do tego dodamy, że to syn kogoś ważnego, to dziwna byłaby raczej reakcja.
Dziwi mnie raczej Twoje podejście, tak bardzo typowe dla dzisiejszego społeczeństwa - "to nie moja sprawa, po co się wtrącać, ja nicx nie widziałem, potem bedzie na mnie, lepiej juz pójdę, odwrócę się bo jeszcze mnie się oberwie"
A to że znany - bez jaj, nie miał na czole napisane jestem synem polityka.
Napisano Ponad rok temu
edytka: Rosja to jest inny kraj ... nawet na budo bylo o tym ze przy stluczce z gangsterem czy politykiem (z jego winy) dostajesz kluczyki do jego wozu i adres na ktory masz dostarczyc naprawione auto
Napisano Ponad rok temu
A nie zastanawiałeś się, dlaczego jest typowe? Hmmm?Dziwi mnie raczej Twoje podejście, tak bardzo typowe dla dzisiejszego społeczeństwa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zastanawiałem ale nie znalazłem sensownej odpowiedzi. Podpowiesz?A nie zastanawiałeś się, dlaczego jest typowe? Hmmm?Dziwi mnie raczej Twoje podejście, tak bardzo typowe dla dzisiejszego społeczeństwa
Napisano Ponad rok temu
w rosji to by cie to gowno obchodzilo na drugi dzien, bo bys byl martwy :roll:Gówno by mnie obchodziło, czy się z nim pogodzi czy nie i zważywszy na monitoring nie byłoby, że ja na nich napadłem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Atak na policjantkę (video)
- Ponad rok temu
-
Zaje*#*$ mi rower! :[
- Ponad rok temu
-
Ugryzienie przez psa - jak mozna udupic wlasciciela..
- Ponad rok temu
-
Młodzież szkolna w szwecji (video)
- Ponad rok temu
-
Lima
- Ponad rok temu
-
Gdansk - Torun ;/
- Ponad rok temu
-
JA I DRES!