Normalnie oświeć mnie czym się różni Kobayashi lekkie od cięzkiego i po czym to stwierdziłeś. Ciekawe sformuowanie hehehe :peace:
Ciężkie - 200 pompek na treningu
lekkie - ani jednej :wink:
Napisano Ponad rok temu
Normalnie oświeć mnie czym się różni Kobayashi lekkie od cięzkiego i po czym to stwierdziłeś. Ciekawe sformuowanie hehehe :peace:
Napisano Ponad rok temu
Jezeli chodzi o ceny to nie przyszlo Ci do głowy ze ten egzamin za 800 zł jest egzaminem
honorowanym z samego zrodla czyli Hombu i ta cena wcale nie musi wynikać z jakiejs komercji tylko np ze spraw czysto techniczno-administracyjnych.
Napisano Ponad rok temu
Ciężkie - 200 pompek na treningu
lekkie - ani jednej :wink:
Napisano Ponad rok temu
Może chodzi o to, że Savegnago jest lżejszy od Cognarda, ewentualnie Pancer lżejszy od Velinova. 8)Kobayashi lekkie - Pancer, Kobayashi ciężkie - Velinow
Napisano Ponad rok temu
dobre...Może chodzi o to, że Savegnago jest lżejszy od Cognarda, ewentualnie Pancer lżejszy od Velinova. 8)Kobayashi lekkie - Pancer, Kobayashi ciężkie - Velinow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kobayashi lekkie - Pancer
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu