Ech ta skleroza). O czym ja to pisałem?? Acha. Więc jak jest z tym wzrokiem. Obserwować uke, czy unikać z nim kontaktu wzrokowego??
   Ech ta skleroza). O czym ja to pisałem?? Acha. Więc jak jest z tym wzrokiem. Obserwować uke, czy unikać z nim kontaktu wzrokowego??(Dla tych co lubią upominać : W archiwum chyba nic o tym nie ma !! :twisted: )

Napisano Ponad rok temu
 Ech ta skleroza). O czym ja to pisałem?? Acha. Więc jak jest z tym wzrokiem. Obserwować uke, czy unikać z nim kontaktu wzrokowego??
   Ech ta skleroza). O czym ja to pisałem?? Acha. Więc jak jest z tym wzrokiem. Obserwować uke, czy unikać z nim kontaktu wzrokowego??Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uważam, że należy patrzeć przeciwnikowi w oczy, bo to one zdradzą moment ataku a całość sylwetki obserwować tzw "kątem oka".
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 ) patrzeć na wysokości barków, w oczy to mozna patrzeć głęboko ale np. jakiejś pieknej aikidoczce..............hmmmm np Ellis
  ) patrzeć na wysokości barków, w oczy to mozna patrzeć głęboko ale np. jakiejś pieknej aikidoczce..............hmmmm np Ellis  

Napisano Ponad rok temu
 8)
   8) Napisano Ponad rok temu
A co jak nosi okulary przeciw słoneczne?Jak uważasz - po to są markowania uderzeń - jeśli ktoś patrzy na moje barki.. hm, fajny prezent, przegrał zanim się na dobre starcie zaczęło
Ja pozostane przy patrzeniu w oczy.

Jesteś po prostu geniuszem, w pięciu słowach podsumowałeś cały dział Aikido :twisted: :twisted: :twisted:Może się w końcu zdecydujecie
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu