Robakozerca
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trzeba będzie spróbować, o Łuczaju wspominała na jakimś forum Magdalena. A i chłopaki na trekkingu Magii Stali zdaje się mają o niego wspólnych znajomych dopytać. No i definitywnie trzeba będzie jednak jakiegoś robala spróbować
K.
PS. Ale łożyska to ja nie zjem. Cywilizowany mięczak jezdem ;-)
K.
Napisano Ponad rok temu
A co do jedzenie łozyska, to znalazłem takiego linka:
Disclaimer: Ostrzegam. HARDKOR STRASZLIWY.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i o ile każdy ma prawo do własnego zdania, to nazywanie go pyscholem i oskarżanie o takie kretynizmy, to nie jest najlepsze co mogłeś zrobić z klawiaturą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No wybacz ale dla mnie ktoś kto je łożysko kobiece (na surowo) to psychol.i o ile każdy ma prawo do własnego zdania, to nazywanie go pyscholem i oskarżanie o takie kretynizmy, to nie jest najlepsze co mogłeś zrobić z klawiaturą
Chyba że dr lecter to dla ciebie normalny koleś.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do robali - sam bym nie jadl ale jestem w stanie zrozumiec.
A wogóle to kopsnijcie jakis link do tego wywiadu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Niemniej jednak sezon na pędy tataraku w pełni
Napisano Ponad rok temu
A wogóle to kopsnijcie jakis link do tego wywiadu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] :-)
Napisano Ponad rok temu
Nie zgadzam sie z Toba. Wez pod uwage, ze istnieja(ly) kultury, w ktorych jedzenie lozyska jest tradycja. Stad ten pomysl. Chociaz osobiscie nie tknela bym go, wiec rozumiem Twoje oburzenie. Pozatym facet od zawsze chcial zyc poza cywilizacja, wiec ta jego mania nie bierze sie z chorych zainteresowan.Ten koleś to psychol, niedługo zacznie chodzić po szpitalach i wykradać zwłoki dzieci żeby sobie podjeść.
Napisano Ponad rok temu
No skąd się bierze jego mania to nie możesz wiedzieć. Dla mnie to psychol i tyle.Pozatym facet od zawsze chcial zyc poza cywilizacja, wiec ta jego mania nie bierze sie z chorych zainteresowan.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie zgadzam sie z Toba. Wez pod uwage, ze istnieja(ly) kultury, w ktorych jedzenie lozyska jest tradycja. Stad ten pomysl. Chociaz osobiscie nie tknela bym go, wiec rozumiem Twoje oburzenie. Pozatym facet od zawsze chcial zyc poza cywilizacja, wiec ta jego mania nie bierze sie z chorych zainteresowan.Ten koleś to psychol, niedługo zacznie chodzić po szpitalach i wykradać zwłoki dzieci żeby sobie podjeść.
Istniały również kultury w których zżerano pokonanych wrogów.
Sam pomysł - żona jako źródło delikatesów - jest po prostu cudowny. Łożysko trafia się co prawda raz na jakiś czas, ale za to co miesiąc można sobie fajne drinki pochłeptać :?
Napisano Ponad rok temu
A swoja droga co powiecie na temat zupy z krwi kaczki lub gesi - czerninie?
Napisano Ponad rok temu
Heh to był niezły motyw: koleś zabrał łożysko żony do domu i zrobił z niego tatara i przyniósł swojej żonie do szpitala żeby spróbowała jakie dobre.Pozatym skoro, zona sie zgadza :? Czemu popadacie w skrajnosci? Nie bylo mowy o krwi ani o martwych noworodkach.
Czyż to nie chore?
Nie jadłem. Brzmi nieszczególnie ciekawie.A swoja droga co powiecie na temat zupy z krwi kaczki lub gesi - czerninie?
No ale to nie jest potrawa z ludzkiego mięsa!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pomużcie bo niemoge chodzić z góry dziekuje
- Ponad rok temu
-
Drążek - ile podciągnięć?
- Ponad rok temu
-
Jak sie rozciagac!!
- Ponad rok temu
-
maść na kalafiory
- Ponad rok temu
-
Czy Jurek Dudek y spółka zdobędą puchar.
- Ponad rok temu
-
Codzienne ćwiczenia
- Ponad rok temu
-
gryf, talerze itp:/
- Ponad rok temu
-
NĘDZNY SUPLEMENT
- Ponad rok temu
-
Wyszczuplenie nog