Robakozerca
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja bym nawet łożyska nie zjadł.A Ty bys zjadl trupa czy umarl z glodu?
(jezeli juz musimy schodzic do takiego poziomu)
".. jeśli nipatrzyłeś na swojeko kompana jak na potencjalny posiłek to znaczy że jescze nigdy niebyłaś naprawde głodny..." coś jest w tym cytacie... wspomniana sytuacja w andach lub to co sie działo w obozach koncentracyjnych w czasie IIwś
Gdybyś miał do wyboru umrzeć lub zjeść kawałek trupa którego masz pod rekom... wolał byś umrzeć z głodu??
Jedzenie łożyska lub innej cześc ludzkiegoi ciała w normalnych warunkach jest raczej średnim pomysłem moim zdaniem... i pewnie bym tego nieruszył
Co do czerniny to terz uważam że jest całkiem dobra
Napisano Ponad rok temu
Co do czerniny to terz uważam że jest całkiem dobra
ja też ją lubie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W Chinach faktycznie ludzie jedzą wszystko...
Napisano Ponad rok temu
"Obejrzalem zwloki. Wydaly mi sie takie...niedoprawione"
Paskudztwo :blus:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do lozyska... 'nienormalne' to takie slowo, ktore ciezko zdefiniowac. Nienormalne w naszym kregu kulturowym? Dla wszystkich w tym kregu? Dla mnie raczej 'nietypowe' niz 'nienormalne', facet nikomu krzywdy tym nie wyrzadzil, a jesli dla kogos zdjecia lozyska czy rodzacej kobiety to 'totalny hardkor' to chyba nie potrzyma swojej zony za reke podczas porodu :wink:
Jego sprawa, takiego robaczka z ogniska sam bym sprobowal. Konika polnego - nie ma sprawy. Pijawki, karaluchy czy robale oble - nie, ale racjonalnie nie potrafie wytlumaczyc dlaczego. Ot, po prostu sie brzydze, mimo ze to takie same zwierzatko jak np. kurczaczek :wink:
Natomiast bawia mnie ludzie ktorzy twierdza ze nie tkneliby np. mozdzku czy ozora, a co sobote wcinaja watrobke z cebulka
Napisano Ponad rok temu
śmieszne, to niezachwiane przekonanie o tym jak wielce różni sie człowiek od zwierzęcia, heh...
Napisano Ponad rok temu
pzdro :wink:
Napisano Ponad rok temu
od razu mi sie skojarzylo z :No ale gzie Polska a gdzie Meksyk.
"Mamy tu Meksyk o jakim nawet nie snisz, wierz mi..."
Napisano Ponad rok temu
Co do tematu dyskusji, to nie zjadł bym z własnej woli:
-arszeniku
-opony od Stara
-skarpetek Mradu (no offence man)
Jak dla mnie kanibalizm, to jedzenie ludzkiego mięsa. W jakiejkolwiek postaci.
Jedzenie łożyska, to jest kanibalizm. Obgryzanie sobie skórek przy paznokciach i niewypluwanie też.
Całowanie się, seks oralny, to też kanibalizm (we wszystkich wydzielinach są komórki ludzkiego nabłonka).
więc większość z nas to kanibale...
A że niektórzy z nas to lubią. Ludzka rzecz... ("Goodie, goodie!!")
Niedopouszczalne jest (w większości przypadków) okaleczanie, lub zabijanie innego człowieka dla zdobycia pożywienia.
Jedzenie trupów, o ile zajdzie taka potrzeba i nie są nieświeże- spoko.
ov_Darkness
Kanibal-hobbysta
Napisano Ponad rok temu
Coz za niezmacony niczym, uroczy wywod logiczny To ja sie przylaczam do kolegi i mozemy zalozyc stowarzyszenie kanibali -hobbystow :wink:
Napisano Ponad rok temu
wczoraj rozmawiałem o tym z moją kobietą studetką weterynarji i u zwierząt (np. psów) zjadanie łożyska po porodzie to coś zupełnie normalnego
pokazała mi terz w książce z (uwaga trudne słowo) embriologii zdjecie łożyska... i z całom stanowczością stwierdzam że musiał bym chyba 2 tygodnie nic niejeść żeby pomysleć o zjedzeniu czegoś takiego...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
od razu mi sie skojarzylo z :No ale gzie Polska a gdzie Meksyk.
"Mamy tu Meksyk o jakim nawet nie snisz, wierz mi..."
albo coś koło 'wjeżdżamy do polski, a polska to taki meksyk europy...' jackass odcinek z gumballem ...
Napisano Ponad rok temu
to nie tak bylo. to lecialo tak:albo coś koło 'wjeżdżamy do polski, a polska to taki meksyk europy...' jackass odcinek z gumballem ...
"Polska nazywana jest 'Meksykiem Europy'... nie wiem co to znacza, ale podoba mi sie"
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pomużcie bo niemoge chodzić z góry dziekuje
- Ponad rok temu
-
Drążek - ile podciągnięć?
- Ponad rok temu
-
Jak sie rozciagac!!
- Ponad rok temu
-
maść na kalafiory
- Ponad rok temu
-
Czy Jurek Dudek y spółka zdobędą puchar.
- Ponad rok temu
-
Codzienne ćwiczenia
- Ponad rok temu
-
gryf, talerze itp:/
- Ponad rok temu
-
NĘDZNY SUPLEMENT
- Ponad rok temu
-
Wyszczuplenie nog