budo_HiddenEye napisał
rabunek to zwykla kradziez :wink: chyba ze znowu jakiejs ironi nie zrozumialem :wink:Na pewno można ubezpieczyć rower od rabunku - ubezpieczenia obejmującego wypadki zwykłej kradzieży nie znalazłam :?
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
budo_HiddenEye napisał
rabunek to zwykla kradziez :wink: chyba ze znowu jakiejs ironi nie zrozumialem :wink:Na pewno można ubezpieczyć rower od rabunku - ubezpieczenia obejmującego wypadki zwykłej kradzieży nie znalazłam :?
Napisano Ponad rok temu
budo_sugar napisał
Skoro kolesi było 3, to tylko jeden mógł na twoim biku odjechać. A co z pozostałymi 2? Patrzyłeś jak odchodzą? Byłeś z kolegami, to można było wziąć rower od kolegi i pojechać za kolesiem, który ci rower zaj***ł. Mogłeś go śledzić i zgłosić na policje.nic nie olałem, zakradli się i tyle. Ja akurat miałem przerwę z kolegami. Gdzie - śląsk - jaworzno
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Matee napisał
heh przygoda mojego kumpla ( mnie przy niej nie bylo )
jezdzili sobie z kumplem niedaleko domu, koles oparl rower o sciane i poszedl sie odlac. Drugi kumpel pilnowal roweru. Ida jakies drechy, jeden wskoczyl na rower......drugi kumpel zamiast drzec ryja czy cos tylko z takim tekstem do kumpla
-ej wojtek, wiesz ze nie masz roweru?
usprawiedliwial sie tym ze go zamurowalo ale dla mnie to po prostu kretyn ;F
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_HiddenEye napisał
Przepraszam, a jak ubezpieczyciel udowodni, ze miala miejsce kradziez, a nie rabunek?Sądzę, że ubezpieczyciel pod pojęciem rabunek rozumie rozbój, tzn. kradzież z użyciem przemocy lub groźby jej użycia. W praktyce chodzi o to, że ktoś da Ci strzała w pysk i wyrywie rower z łapek. "Zwykła" kradzież to jak Ci zwedzą rower spod sklepu.
Napisano Ponad rok temu
budo_WRonX napisał
Przepraszam, a jak ubezpieczyciel udowodni, ze miala miejsce kradziez, a nie rabunek?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cytat
Było w TV chyba ze dwa dni temu. Śmieszny filmik, tylko kto to jest ten Bodo Kox?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cytat
W zależności od roweru, innych ubezpieczeń itd cena wacha się rzędu 4-8 zł miesięcznie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu