Marlow forum jest tylko forum, kazdy ci napisze przeciez ze jego szkola jest njlepsza...
pozatym i tak twoje pytania brzmia jak bys prowadzil sledztwo jakies a nie chcial sie zapisac :wink:
Ellis Ty to masz nosa :wink:
Napisano Ponad rok temu
Marlow forum jest tylko forum, kazdy ci napisze przeciez ze jego szkola jest njlepsza...
pozatym i tak twoje pytania brzmia jak bys prowadzil sledztwo jakies a nie chcial sie zapisac :wink:
Napisano Ponad rok temu
Speszyliście dziewczynę i zmieniła atawarek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak ty to sobie wyobrażasz ze posadze senseia na krzesle przystawie mu lampke do twarzy (ala przesłuchania gestapo) i zaczne go pytać o wszystko ? Wydaje mi się ze na tym forum powinienem uzyskać jakieś informacje...A teraz mam wrażenie że niektóre osoby na tym forum nie mają pojęcia co trenują nie znają historii aikido,i tylko zbywają mnie jakimis durnymi tekstami ? Po co wy to trenujecie jak nawet nie potraficie sie podzielic informacjami z laikami(takimi jak ja) ?Co do twojego pytania, to uważam,że skoro jesteś aż tak gorliwy to powinieneś przyjść do klubu i zapytać senseia. Myślę,że on udzieli Ci najbardziej rzetelnych informacji. :wink:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jusi czy stronka Ch.Tissiera jest tylko po francusku ? Bo ja za bardzo nie kumam a angielskiej wersji nie moge znalesc...
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu