Speszyliście dziewczynę i zmieniła atawarek.
Tak własnie! Dziękuję za pomoc
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Speszyliście dziewczynę i zmieniła atawarek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To ty ich kenjutsu uczysz???? 8O 8OJa was Meianowców widzę i obserwuje .... 8)
Nie gadać duperel na forum tylko mi na kenjutsu w poniedziałek raz dwa przychodzić :twisted: :wink:
Napisano Ponad rok temu
W tym wątku już padła nazwa: Wielki Mistrz Bokena SebastianTo ty ich kenjutsu uczysz???? 8O 8OJa was Meianowców widzę i obserwuje .... 8)
Nie gadać duperel na forum tylko mi na kenjutsu w poniedziałek raz dwa przychodzić :twisted: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Żeby gdzieś się zapisać to trzeba dużo wiedzieć,a żeby dużo wiedzieć trzeba dużo pisać ,a jak ci nie chcą odpisywać to trzeba być upartym,a żeby być upartym to trzeba dużo pić a pić trzeba umić roftla tak swoja droga Marlow, strasznie duzo informacji zbierasz na temat klubow warszwskich :?
Napisano Ponad rok temu
Żeby [...],a żeby [...] ,a jak [...] to trzeba [...],a żeby [...] trzeba [...]
Napisano Ponad rok temu
Ty nie marudź tylko pochodź po klubach - zwykle pierwsza lekcja gratis. Jak czytam takich agentów internetowego aikida to sie zastanawiam jak ja sie zapisałem, czy Jezyk, czy Szczepan czy też Pancer - przecież wtedy nie było internetu 8O 8O 8O Jak myśmy w ogóle mogli żyć w takim świecie? 8O 8O 8OŻeby gdzieś się zapisać to trzeba dużo wiedzieć,a żeby dużo wiedzieć trzeba dużo pisać ,a jak ci nie chcą odpisywać to trzeba być upartym,a żeby być upartym to trzeba dużo pić a pić trzeba umić roftla tak swoja droga Marlow, strasznie duzo informacji zbierasz na temat klubow warszwskich :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Łabedz ma racje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no keep trollin'troll.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych