Czemu nie nalezy Cubem rombac senkow :)
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Thanks to ImageShack for [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Polokragle jest od senka, a zombki od kamienia, w ktory puknal po odbiciu od scietego pnia drzewa - Blacha, da sie spokojnie nim rzucac
Dolne jest co prawda na czterokrotnym cyfrowym zoomie, bo sie chyba z piec minut meczylem, zeby sensowna ostrosc makro ustawic i wywalilem pozostale pietnascie fotek, ale chyba widac, o co chodzi.
Aha - to jest 154CM.
Napisano Ponad rok temu
BTW, jak zobaczylem temat, to w pierwszej chwili nie wiedzialem; moze sie za bardzo przypieprzam, ale "sęków"
Napisano Ponad rok temu
Knife throving is an extremely dangerous activity
PZDR,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
Przykre, teraz diament w dlon i osiem godzin roboty, powodzenia
BTW, jak zobaczylem temat, to w pierwszej chwili nie wiedzialem; moze sie za bardzo przypieprzam, ale "sęków"
Az tak dlugo raczej nie trzeba, w pol godzinki powinno zniknac.
A tak poza tym to ten stary Cub z ATS34 byl blizej 20 stopni (byl, bo go teraz przeprofilowuje na 15 back bevel z 20 stopniowa krawedzia), a tez ma bardzo maly fabryczny kat, tak bardziej w kierunku tych 15.
Niedawno mialem na spacerze tego starego i ani rzucanie, ani pykniecie w pare senkow nie zrobilo na nim zadnego wrazenia.
A propos senkow - ja nie mam polskich liter, kiedys sobie probowalem instalowac polska klawiature i przelaczac polski/niemiecki, ale to bylo za duzo pier...., za duzo mi sie mylily zwlaszcza te dodatkowe wszystkie znaki, bo one sa w wiekszosci zupelnie gdzie indziej na niemieckiej klawiaturze.
Napisano Ponad rok temu
A Cuba mi dalej szkoda, mnie sie toto marzy. Tylko nie Cub, a wiekszy, ale ta sama rodzina. Powodzenia przy zmianie profilu
Napisano Ponad rok temu
Duzy tez jest swietny, ale nim nie planuje rzucac, bo to M2 i 62HRC
A ja nie robie ortow tak od mniej wiecej czwartej klasy podstawowki - tylko raz, ze klawiatura niemiecka, a dwa, ze czasem sobie lubie popisac fonetycznie
Napisano Ponad rok temu
... a to niepotrzebnie... zoom cyfrowy to se Panie mozna na spokojnie w photoshopie zrobicDolne jest co prawda na czterokrotnym cyfrowym zoomie, bo sie chyba z piec minut meczylem, zeby sensowna ostrosc makro ustawic
No i dawac mi tego senka -porozmawiam se ja z nim moja nowa zabawka
Napisano Ponad rok temu
... a to niepotrzebnie... zoom cyfrowy to se Panie mozna na spokojnie w photoshopie zrobic
Chcialem, tylko ni choinki nie moglem znalezc photoshopa u siebie na kompie
Problem w tym, ze nie chciala moja Minolta ostrosci zlapac, dlatego w koncu kombinowalem z manualem i DZ.
No i dawac mi tego senka -porozmawiam se ja z nim moja nowa zabawka
Raczej bedzie trudno, senk wyglada duzo gorzej od noza, wlasciwie go juz nie ma 8)
Napisano Ponad rok temu
A to pech... a u mnie trzy sie szwendajaChcialem, tylko ni choinki nie moglem znalezc photoshopa u siebie na kompie
No tak myslalem... ehhh... ludzie to zachlanni sa - nawet senkiem sie nie podzielaRaczej bedzie trudno, senk wyglada duzo gorzej od noza, wlasciwie go juz nie ma 8)
A ten cubik to zawsze mi sie podobal... tzn. od kiedy go na Piterowej stronce zobaczylem...
Napisano Ponad rok temu
Jak nie, to Irfanview też ma troszkę opcji edycyjnych, a poza tym jest najlepszą przeglądarką do obrazków.
Cuba współczuję urypanego, dobrze, że nie mocniej...
Napisano Ponad rok temu
A do swoich fotek zawsze uzywam Irfanview, te tez tym byly zmniejszane z oryginalnej wielkosci.
Napisano Ponad rok temu
Z ktora?Aha, no i co z ta nowa zabawka?
Tygrys czy krokodyl?
Oba maja sie swietnie
Napisano Ponad rok temu
Duzy tez jest swietny, ale nim nie planuje rzucac, bo to M2 i 62HRC
A ja nie robie ortow tak od mniej wiecej czwartej klasy podstawowki - tylko raz, ze klawiatura niemiecka, a dwa, ze czasem sobie lubie popisac fonetycznie
Że nie robisz błędów ort. to wyraźnie widać, po Twoim stylu pisania, więc nie musisz sie tłumaczyć, a te Twoje "bedom", "senki" to można polubić
Wracając do tematu.
Widać, że tak wspaniałe noże jak Nimravus (dwa modele) nie leżą u ciebie w gablotce. I o to chodzi.
Cube przekonał się czym jest twarda praca i wyzwanie "rzucone" przez rybaka, i zniósł to dzielnie. Podostrzysz go i będzie grało.
Napisano Ponad rok temu
Na szczescie wyszczerbil sie dotad tylko jeden Cub.
Akme, Ty lubisz, jak cie za jezyk ciagnac, nie?
No pochwal sie - Stridera jakiegos masz i Gripa?
Napisano Ponad rok temu
A tam zaraz "za jezyk"... skromny czlowiek jestem - chwalic sie nie lubieAkme, Ty lubisz, jak cie za jezyk ciagnac, nie?
Stiderek MFS - kurde jaki on fajny do lasu jestNo pochwal sie - Stridera jakiegos masz i Gripa?
A na swojego Gripa RealTree sie doczekac nie moglem (idzie juz z NG od trzech miesiecy) to sie standardowym czarnym sheep footem pocieszylem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Opinel
- Ponad rok temu
-
Pika vs Monochrome
- Ponad rok temu
-
Pocket Whetstones
- Ponad rok temu