cwiczenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zew udo - duza ilosc przyjetych lowow
Napisano Ponad rok temu
 . A jak koniecznie nie chcesz czuć bólu to kup sobie sztuke fety
  . A jak koniecznie nie chcesz czuć bólu to kup sobie sztuke fety  :wink:
   :wink:     .
  .

Napisano Ponad rok temu
 chodzi mi oczywiscie o utwardzenie miesni lecz jesli ktos moze to niech poda jakis konkretny zestaw cwiczen lub jakis link do strony na której jest takie cwiczenia zawarte.
    chodzi mi oczywiscie o utwardzenie miesni lecz jesli ktos moze to niech poda jakis konkretny zestaw cwiczen lub jakis link do strony na której jest takie cwiczenia zawarte.

Napisano Ponad rok temu
a jaka czesc ciala ci konkretnie chodzi ????
hmm ... szczerze mówiac to cale cialo lecz najwazniejsze sa rece i nogi, wiec najbardziej interesuje mnie ich trening.
Napisano Ponad rok temu
kazdy ma swoj prog bolowy i tego nie przeskoczysz ale niektore czesci ciala mozna "utwardzic" oczywiscie nie mowimy o glowie
Mnisi z Shaolin sobie otłukują łby - widziałem na Discovery.
 Czterech trzyma piątego i walą jego główką o worek jak taranem. Komentarz mistrza  - "Po roku takich zabiegów czaszka mnicha może być nawet do czterech razy twardsza niż u zwykłego człowieka."
   Czterech trzyma piątego i walą jego główką o worek jak taranem. Komentarz mistrza  - "Po roku takich zabiegów czaszka mnicha może być nawet do czterech razy twardsza niż u zwykłego człowieka."  

Napisano Ponad rok temu
 worek jest wypełniony piaskiem i wisi na takim jakby trzepaku. Jest jeszcze drugie ćwiczenie, wyglądające mniej wiecej tak, ze adept staje na głowie opierając nogi o ścianę i delikatnie "wałkuje" ziemię swoją głową
  worek jest wypełniony piaskiem i wisi na takim jakby trzepaku. Jest jeszcze drugie ćwiczenie, wyglądające mniej wiecej tak, ze adept staje na głowie opierając nogi o ścianę i delikatnie "wałkuje" ziemię swoją głową  ...twardziele, niema co  :wink:
  ...twardziele, niema co  :wink:

Napisano Ponad rok temu
co do nog i rak , tylko trening z partnerem blokowanie uderzen przedramieniem i goleniem az do bolu , w koncu tolerancja na bol wzrosnie , polecam MT a nie styl orła o ktorym pisales na innym forum ( w historii twoich postow wyczytalem)
Napisano Ponad rok temu
Polecam:
Sposoby wzmacniania goleni w boksie tajskim!
Przygotowanie kondycyjne w Boksie tajskim, trening pod walkę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co do MT to tez myslalem nad tym , lecz z czego pamietam to nie znalazlem albo poprostu bylo za daleko , mam zamiar isc ćwiczyc do nakenu ale to dopiero we wrzesniu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Rozgrzewka przed walką Rozgrzewka przed walką- Ponad rok temu 
- 
			 samouk samouk- Ponad rok temu 
- 
			 Wzmacnianie goleni w boksie tajskim i mit kopania drzewa! Wzmacnianie goleni w boksie tajskim i mit kopania drzewa!- Ponad rok temu 
- 
			 karate on line karate on line- Ponad rok temu 
- 
			 Taśma - przyda sie to na coś ?? pomóżcie Taśma - przyda sie to na coś ?? pomóżcie- Ponad rok temu 
- 
			 Wai Khru i Krabi Krabong Wai Khru i Krabi Krabong- Ponad rok temu 
- 
			 Co z tym Podrazą?! Co z tym Podrazą?!- Ponad rok temu 
- 
			 A takie pytanie ... A takie pytanie ...- Ponad rok temu 
- 
			 Kick-Boxing + Boxing Kick-Boxing + Boxing- Ponad rok temu 
- 
			 Ma ktoś może Szkoleniówki Muay Thai lub Kick boxing ? Ma ktoś może Szkoleniówki Muay Thai lub Kick boxing ?- Ponad rok temu