Sam jesteś LOL , przyznałeś się że nie trenujesz, to po jakiego chuja się wypowiadasz, sorry za słownictwo bo teraz to mnie z lekka wkurzyłeś. Powiem ci , że w semi czy lite mamy podobne osiągnięcia, może w lite jest mniej zawodników ale ja tu nic nie widze za nie właściwego. Inne klubu wystawiają 1-2 zawodników. Pamiętam , że RT jakiś czas temu tylko 2 wystawił, oboje nie przeszli eliminacje w sumie to też procentowała w moim odejściu z tamtą.
LoL - z angielskiego - lots of laugh, to tak jakby zrobic usmieszek i nie odnosi sie do zadnej osoby...
Pytales sie w topicu o laczenie boksu z KB i o jakies kluby w Wawie... Wiec Ci powiedzialem gdzie najlepiej zebys sie udal na boks. I nie napisalem ze nie trenuje - napisalem ze nie trenuje KB...
Wracajac do tego ze niby sie wstydze powiedziec gdzie trenuje - to wystarczy kliknac w moja strone startowa. I faktycznie wstydze sie tego ze trenuje przy ulicy Mandarynki, gdzie treningi boksu prowadzi Henryk Petrich a sekcja jest pod patronatem legii... Ale jak nie wiesz co znaczy LoL to pewnie nawet nie wiesz kto to jest Henryk Petrich....
W zasadzie szkoda mi juz slow w tym topicu ale policzylem dokladnie:
18 reprezentantow w semi jest z waszego klubu, tymczasem w fullu i lighcie dwoch. Zreszta jest to do wgladu na stronie PZKB. I jeszcze raz przypomne o co mi chodzi, bo chyba w ogole nie rozumiecie: poniewaz specyfika walki w semi jest ZUPELNIE inna niz w light i full kontakcie, na podstawie tego ze cala reprezentacja polski w semi (poza jednym czlowiekiem) jest z waszego klubu nie mozecie mowic, ze jestescie najlepsi w KB w Polsce, czy nawet Warszawie. Jestscie najlepsi w SEMI, a nie w Kick Boxingu...