Ta wypowiedż twoja do semi mnie rozbroiła. Pytasz się najpierw w czym jesteśmy najlepsi a potem sobie sam odpowiadasz, fajnie masz , bez urazy. Chciałbyś przynajmniej nauczyć się semi , no ja ćwicze Lite , no ale semi byle kto nie będzie robił. Z tego co wyczytałem na stronie pzkb to Przemysław Ziemnicki ma srebro II miejsce w Lite.
No nie. To jak jeden zawodnik ma srebro w light to juz jestescie najlepszym klubem? Nie rozsmieszaj bo spadne ze stolka zaraz - swoja droga wiecej waszych zawodnikow jest w lighcie utytulowanych. A to ze w reprezentacji w SEMI sa sami wasi zawodnicy to mnie nie dziwi - bo wlasciwie tylko wasz klub tam startuje, ale na tej podstawie nie pisz ze ten klub jest najlepszy, bo ktos kto chce trenowac KB to chyba nie mysli o SEMI...
A co do zadawania sobie pytan - zakladasz topic o "boxingu" i laczeniu tego z KB a potem sam dochodzisz do wniosku ze jednak u ciebie ucza najlepiej i nie masz zamiaru nigdzie uczyc sie boksu. Po to chu.. zakladales ten topic? Po co sie pytasz jak jest na Legii, skoro masz tam zly dojazd?
A jesli chcesz sie serio uczyc boksu a nie "boxingu" to wpadnij na legie lub do ktorejs z sekcji pod patronatem legii, albo na gwardie. Pamietaj tylko o tym co tu Tombo napisal o roznicach miedzy KB a boksem.