Kick-Boxing + Boxing
Napisano Ponad rok temu
2. Nie pisałem o odejściu z KS Piaseczno tylko o dodatku jakim jest boks, więc przestań mi wmawiać czego nie pisałem.
3. Ziomek był podobno naj lepszy z RT , kaszana na maxa, jak dla mnie żenada.
4. Jak chcesz to idż do RT potrenuj tam to też będziesz wściekły na nich.
5. Przestań gadać bo mnie to nudzi juź dawno straciłem zaufanie do tego co piszesz, bo bredzisz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak wogole moderator chyba nieczytał tego topica bo juz dawno by go zablokował
Napisano Ponad rok temu
TT48, ja Cię proszę, Ty przemyśl zanim coś palniesz bo strzelasz jak ślepy i bez mózgu, gadasz głupoty, potem się tłumaczysz i pogrążasz. A, że sie ludzie Ciebie czepiają wcale się nie dziwię, bo takie bzdury wygadujesz i to w dodatku niekonsekwentnie.
To ja może zaproponuję wprowadzac sensowne tematy a nie tylko "aby aby" i nie wdawać się w dyskusje z idiotami bo to tylko wywołuje niezdrowe emocje. A przecież nie o to w sporcie chodzi.
Dziękuję za wysłuchanie Ciocia Jaga.
Napisano Ponad rok temu
ZAMKNĄĆ TEN TEMAT
Napisano Ponad rok temu
hyhyhy Lots Of Laugh
Napisano Ponad rok temu
Miron wyjales mi to z "ust".ZAMKNĄĆ TEN TEMAT
Taetad kiedys napisal
zabrac sie do roboty a nie rozkminiac bzdury na forum!malo ruchow duzo pier**lenia
Napisano Ponad rok temu
Taetad kiedys napisal
zabrac sie do roboty a nie rozkminiac bzdury na forum!malo ruchow duzo pier**lenia
To lekkie przegięcie, jak chcesz wiedzieć to w ciągu tych paru miesięcy od grudnia 2004 opuściłem z 4 treningi. Ponieważ miałem zapalenie dziąsła i mam szkołe. A ruch mam codziennie na rowerze. Oprucz tego godzinne dziennie poświęcam na różne ćwiczenia, więc nie pierdole tylko tyram kurna..
Napisano Ponad rok temu
To lekkie przegięcie, jak chcesz wiedzieć to w ciągu tych paru miesięcy od grudnia 2004 opuściłem z 4 treningi. Ponieważ miałem zapalenie dziąsła i mam szkołe. A ruch mam codziennie na rowerze. Oprucz tego godzinne dziennie poświęcam na różne ćwiczenia, więc nie pierdole tylko tyram kurna..
To czemu dzisiaj siedzisz w domu a nie jestes w Koszalinie? A sorry, juz wiem czemu - bo to zawody FULL KONTAKT.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ma ktoś może Szkoleniówki Muay Thai lub Kick boxing ?
- Ponad rok temu
-
Międzynarodowe Mistrzostwa Polski MuayThai
- Ponad rok temu
-
Jack Osbourne wygral walke Muay Thai
- Ponad rok temu
-
21 maja
- Ponad rok temu
-
Gliwice
- Ponad rok temu
-
Efektowność czy efektywność?
- Ponad rok temu
-
Turniej pierwszego kroku 08.05 ???
- Ponad rok temu
-
Mariusz Frączek - czy slyszal ktos o nim?
- Ponad rok temu
-
Skcje - Włocławek
- Ponad rok temu
-
Erin vs Ali 30 czerwiec
- Ponad rok temu