Kick-Boxing + Boxing
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o klub Boxingu to myśle o Legi Warszawa? A Może ktoś wie , gdzie jest jakiś w Centrum?
Napisano Ponad rok temu
a polskiego słowa na "boxing" to nie mamy...
Prosił bym na temat , jeśli nie masz nic do powiedzenia to po co piszesz? A tym to myśle że nie zrobiłem takiego dużego błędów aby ktoś nie zrozumiał. A pozatym boxing to słowo orygilne. Złej baletnicy przeszkadza rąbek od spódnicy
Napisano Ponad rok temu
w jednym z gdynskich klubow kicka sa zajecia przeznaczone tylko na boks, wiec raczej nie ma problemu
Napisano Ponad rok temu
a ty nie miales isc na shidokan?
w jednym z gdynskich klubow kicka sa zajecia przeznaczone tylko na boks, wiec raczej nie ma problemu
Ja jestem z Warszawy
Napisano Ponad rok temu
Mój trener ma uprawnienia trenerskie wystawione przez PZKB ale też ma ukończony kurs instruktora boksu.Myśle że wiele z doświadczeń bokserskich przekazuje swoim podopiecznym.Od Warszawy to mieszkam jednak kawał drogi więc Ci nie pomogę.
Osobiście myślę że napewno Ci to nie zaszkodzi.Sam chętnie potrenowałbym sam boks, ale nie mam za bardzo takiej możliwości.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Trenuje Kick-boxing ...
oooo wielki powrot kickboxera marnotrawnego... :roll:
Napisano Ponad rok temu
nie zrozumiales-napisalem ci dla przykladu,ze w gdyni sekcja kicka trenuje rowniez boks. wiec niezalenie od miasta :wink: powinno to raczej zadzialc na oplus niz odwrotnie.a ty nie miales isc na shidokan?
Ja jestem z Warszawy
co z tym shidokanem?
Napisano Ponad rok temu
nie zrozumiales-napisalem ci dla przykladu,ze w gdyni sekcja kicka trenuje rowniez boks. wiec niezalenie od miasta :wink: powinno to raczej zadzialc na oplus niz odwrotnie.
co z tym shidokanem?
Nie chodze na żaden Shidokan tylko do KS Piaseczna ,sekcja śródmieście.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
tt48 na srodmiesciu i generalnie w Ks Piaseczno jest duzy nacisk na techniki reczne.. Nie zapominaj ze to jest KICK-boxing a nie boks.............. :wink:
pzdr
Mnie to zadziwia do dziś sposób trenowania, teraz się nie dziwie, że jesteśmy najlepsi.
Napisano Ponad rok temu
źle sie wyraziłem, na kicku mniej czasu poswieca sie na rece niz w boksiehmm..to ciekawe, bo u mnie to rece ida na 70% treningu. (na kicku oczywiscie) 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale tak tez mozna. ja po kopnieciu czesto udezam jeszcze "kontrolnie" lewy prosty...kazda akcje rekoma konczysz nogami ale kazdej nogami nie koczysz reka
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ma ktoś może Szkoleniówki Muay Thai lub Kick boxing ?
- Ponad rok temu
-
Międzynarodowe Mistrzostwa Polski MuayThai
- Ponad rok temu
-
Jack Osbourne wygral walke Muay Thai
- Ponad rok temu
-
21 maja
- Ponad rok temu
-
Gliwice
- Ponad rok temu
-
Efektowność czy efektywność?
- Ponad rok temu
-
Turniej pierwszego kroku 08.05 ???
- Ponad rok temu
-
Mariusz Frączek - czy slyszal ktos o nim?
- Ponad rok temu
-
Skcje - Włocławek
- Ponad rok temu
-
Erin vs Ali 30 czerwiec
- Ponad rok temu