wiem wiem opcja szukaj itd z forum o innych zainteresowaniach wiem oco chodzi ze spamem szukałem cos na ten temat ale nie znalazłem nic co by mnie za bardzo tyczyło w jakimś stopniu może dlatego ze słabo szukam cóż jestem tu nowy miejmy nadzieje ze poznam to forum i będzie ok
 wiem wiem opcja szukaj itd z forum o innych zainteresowaniach wiem oco chodzi ze spamem szukałem cos na ten temat ale nie znalazłem nic co by mnie za bardzo tyczyło w jakimś stopniu może dlatego ze słabo szukam cóż jestem tu nowy miejmy nadzieje ze poznam to forum i będzie ok  wiec wracając do tematu mam 15 lat 178 wzrostu i warze 66.5 kg chciał bym nabrać trochę budowy wcale nie chce byc jakiś bardzo upasiony i wyglądać jak mutant ale tez nie chce być taki chudy  wiec chciał bym abyście mi pomogli dobrać dietę ćwiczenia i odzywki nie interesują mnie jakieś super osiągnięcia na sztandze na klatę po prostu chce nabrać rzeźby wiec tak jako iż nie miałem z tym styczności nigdy więcej proszę o jakieś podstawy i pomoc z góry dziękuje i jeżeli były takie tematy proszę o wklejenie linka z góry przepraszam jeśli ktoś uzna mój post za spam lub pomyliłem dział
 wiec wracając do tematu mam 15 lat 178 wzrostu i warze 66.5 kg chciał bym nabrać trochę budowy wcale nie chce byc jakiś bardzo upasiony i wyglądać jak mutant ale tez nie chce być taki chudy  wiec chciał bym abyście mi pomogli dobrać dietę ćwiczenia i odzywki nie interesują mnie jakieś super osiągnięcia na sztandze na klatę po prostu chce nabrać rzeźby wiec tak jako iż nie miałem z tym styczności nigdy więcej proszę o jakieś podstawy i pomoc z góry dziękuje i jeżeli były takie tematy proszę o wklejenie linka z góry przepraszam jeśli ktoś uzna mój post za spam lub pomyliłem dział  ps.do dyspozycji mam siłownie u kumpla i miejska siłownie wiec myślę ze damy jakoś rade

Ponad rok temu
 Ponad rok temu

FaceBook
 FaceBook