I jak to sobie wyobrazasz ?
Ilu sedziow bys przewidywal na takim pojedynku ?
Na jakich zasadach ?
"Po jednym zawodniku nie moze skakac wiecej niz 3 przeciwnikow" ?
zasady trzeba ustalic, przedyskutowac. Twoja propozycja brzmi niezle! hehehhe
Napisano Ponad rok temu
I jak to sobie wyobrazasz ?
Ilu sedziow bys przewidywal na takim pojedynku ?
Na jakich zasadach ?
"Po jednym zawodniku nie moze skakac wiecej niz 3 przeciwnikow" ?
Napisano Ponad rok temu
...
Olewam co sobie ktos mysli, opinie innych nie maja zadnego dla mnie znaczenia dopuki uwazam cos za sensowne. Chetnie podyskutuje, a jak krytyka jest bezpodstawna to mam to w dupie co ktos mysli. Nie jestem prostytutka wiec nie musze zadowalac wszystkich.
Uzasadnij swoje zdanie? Ja sadze ze mialo by to sens - byloby to bardzo ciekawe z punktu widzenia jakie rodzaje sztuk walki bylyby w takiej konfiguracji najbardziej efektywne.
W koncu co to za roznica czy bije sie dwoch na dwoch czy jeden na jeden.
Wiadomo ze bjj jest ekstra w sytuacji 1 na 1 ale czy byloby tak samo uzyteczne w sytuacji 2 na 2.
Osobiscie wydaje mi sie ma to sens i nie potrafie znalezc kontrargumentow. Co wtym zlego?
Dlaczego 1 na 1 jest ok a 2 na 2 juz nie? jaki widzicie problem?
Ja uwazam ze jest to krok w strone realnosci sztuk walki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy nie sadzicie ze byloby fajnie popatrzec na grupowe np. 3 na 3
Co za typ :roll: , poprostu nie było by niczym fajnym dla mnie patrzeć na jak to świetnie JanuszP określił "show". Co ja tu mam uzasadniać? 8ONie sądzę
uzasadnij
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
znam zasadniczo dwa rodzaje rodzaje ludzi, ktorzy trenuja/kibicuja mma: inteligentni, stabilni emocjonalnie, przyzwoici kolesie - po prostu wojownicy i drugi rodzaj to ciwiercinteligente matoly, ktore lubia nawet na sparringach poszukac mniejszych i slabszych i napierdalac ile wlezie. ten drugi gatunek napewno bardzo by sie ucieszyl z "ustawek" w klatce. oczywicie zadne uogonienie nie jest 100% trafne.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Jestem na NIE ponieważ:
1. to nie byłby sport, tylko show. Takie jak wrestling amerykański.
2. ważniejszy byłby przypadek niż rzeczywiste zdolności zawodnika.
3. dużo większa kontuzyjność
4. Ponieważ żaden sport walki nie uczy tak naprawdę walki w grupach, wygywaliby po prostu nasterydzeni fizole, znający tylko podstawy 5. Opór społeczny przeciwko "zwierzęcym" walkom w klatkach.
6. Byłoby jeszcze mniej wśrod interesujących się MMA osób normalnych , a więcej dresiarni
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Vigo , ale o co ci chodzi ?
Dzięki za rady. Nie dość że nikt mi nie broni to Ty mnie jeszcze zachęcasz :wink:przecież są ustawki, możesz sobie ściągać z netu filmiki z nich do woli. Zaloguj się na jakimś forum hoolsów i podpytaj o linki. Kto ci broni.
To podpowiem, stworzyli sport :wink:Nie wiem co Grecy mają wspólnego ze sportem.
Nie chce go wogóle oglądać :wink:Chesz oglądać, jak Cro Cop zasuwa po ringu z pięciometrową włócznią ?
W walkach w klatce także :wink:Poza tym, nikt normalny nie wziąłby w czymś takim udziału.
Napisano Ponad rok temu
Rugby mnie nie interesuje, chłopie .jak chcesz zgranie grupy to se rugby chlopie ogladnij , polecam.
Napisano Ponad rok temu
Mi chodzi o to, że takie bójki dwóch band to żaden sport, w odróżnieniu od tego, co ty sobie myślisz. A o co tobie chodzi ?Ej, ale o co Tobie chodzi? :wink:
Zachęcam cię do zmiany forum, skoro szukasz mocnych wrażeń w postaci "sportowych" ustawek.Dzięki za rady. Nie dość że nikt mi nie broni to Ty mnie jeszcze zachęcasz :wink:
Łapiesz mnie za słóka. Chodziło o falangę.To podpowiem, stworzyli sport
No tak, niektórzy wolą ustawki. :wink:Nie chce go wogóle oglądać :wink:
Powiedz w twarz jakiemuś zawodnikowi ,że jest nienormalny.W walkach w klatce także :wink:
Napisano Ponad rok temu
Porównaj sobie walkę 1 vs. 1 pod butką z piwem do walki 1 vs. 1 zawodowców z MMA.No tak, niektórzy wolą ustawki. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Mi chodzi o to, że takie bójki dwóch band to żaden sport, w odróżnieniu od tego, co ty sobie myślisz. A o co tobie chodzi ?
Napisano Ponad rok temu
czy nie sadzicie ze byloby fajnie popatrzec na grupowe np. 3 na 3
Nie sądzę
uzasadnij
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu