GRUPOWE UFC
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No to moja wizja:Nierozumiem czemu tak sie uczepiliscie chlopakow,mowia po prostu swoja opinie,maja jakias wizje,a Wy po nich jezdzicie i cieszycie sie z tego jak dzieci
Do zawodów dopuszczone zostaną pary składające się z faceta oraz jego laski w ciąży.Można robić wszystko.Bić faceta.Kopać laskę.Robić stompy na brzuchu ciężarnej (przecież Silva też robi).Na pewno byłby to wielki show i na pewno znalazłoby się wiele osób, które chciałyby to oglądać.Dodałbym jeszcze jakieś narzędzia (do wyboru - przecież Grecy też czymś ubijali, nawet Hegemon miał maczugę).Dla faceta obowiązkowo szyszak.
Pytanie:czy nie bylibyście ciekawi jak przebiegła by taka rywalizacja sportowa?Myślę, że gromadziłaby całe rodziny przed telewizorami!Co myślicie?Jaka byłaby strategia?Najpierw "uśpić" faceta i potem oklepać laskę?Czy może atakować bosakiem z dystansu?A jak zapatrujecie się na użycie kuszy?Czy rozlanie oleju na macie nie byłoby ciekawe (np.efektowne poślizgi z wjazdem z buta itp.)?
Uwaga:lepiej nie krytykujcie mojego pomysłu!Czepianie się mojej wizji pokaże jakimi dzieciakami jesteście.To jest po prostu moje stanowisko, i nie obchodzi mnie jakie macie zdanie.Chyba,że się ze mną zgodzicie to wtedy uznam to za sensowne.A tak w ogóle jeśli macie inne stanowisko w tej kwestii to się wcale nie wypowiadajcie.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Full Contact Challenge - 7.05.05 Gdansk
- Ponad rok temu
-
wlasnie sie zarejestrowalem na mma tracker ;D
- Ponad rok temu
-
Sepultura-attitude