:):):)
dobra wescie powiedzcie gosciowi ze tak , fajnie by bylo zobaczyc grupowa walke zawodowcow w mma , najlepiej BTT vs. CHUTE BOXE , zadowolony?
bo sie glupia dyskusja robi...
Popieram jak dla mnie koniec dyskusji :wink:
Napisano Ponad rok temu
dobra wescie powiedzcie gosciowi ze tak , fajnie by bylo zobaczyc grupowa walke zawodowcow w mma , najlepiej BTT vs. CHUTE BOXE , zadowolony?
Napisano Ponad rok temu
Jak gówno cię obchodzi zdanie innych to po jakiego ch... wogóle piszesz na tym forum?? 8O
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A czym jest sport według Ciebie? Z pewnością mamy rozbierzne def. i trzeba by było je uściślić aby rozmowa była bardziej sensowna.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...
Dlaczego np. Tenis ziemny 1 na 1 jest ok tak samo jak 2 na 2. I jest to sport. A jezeli chodzi o walki to 2 na 2 juz nie jest sportem? Co sprawia roznice?
...
POzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem, co proponujesz?Ja mam takie pytanie abstrachując od nurtu dyskusji (osobiście jestem przeciwko czemuś takiemu) na jakiej powierzchni miało by sie to odbywać ?? O.o' i jaka miała by być tego liczebność.3v3 czy 30v30
Napisano Ponad rok temu
Ojjj, całkowicie się z Tobą niezgadzam. Taka walka była by walką drużynową, a nie serią pojedynków jak w Iliadzie. Tylko amatorzy, którzy chodzą na "ustawki" nie wykazują się praktycznie żadną strategią, a Ty bierzesz ich za przykład :roll: .
...
Dlaczego np. Tenis ziemny 1 na 1 jest ok tak samo jak 2 na 2. I jest to sport. A jezeli chodzi o walki to 2 na 2 juz nie jest sportem? Co sprawia roznice?
...
POzdr
przepraszam, ale czy pan kiedys widzial tenis ziemny 2 na 1. a w tym kierunku chyba poszlaby walka zaczynajaca sie przy rownej liczbie przeciwnikow - jak tak to walka tego typu nie sprawdzalaby umiejetnosci a raczej tylko wytrzymalosc na ciosy tego 1. chyba, ze sedzia przerywalby starcie po KO i wznawiaj jak znowu bedzie rowna liczba walczacych. tylko, ze wtedy mielibysmy do czynienia po prostu z kilkoma walkami toczacymi sie rownolegle. i jak tu sie skupic na ogladaniu jednej? na probe proponuje wlaczyc Pride i UFC na dwoch monitorach jednoczesnie
pzdr i czekam na relacje
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście z następnych XX paru wieków, co tam siedmiu 8)a ja myśle o dokonaniach przynajmniej z VIII
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masz chłopaku fantazje.
Jaka to jest "cięszkozbrojna" piechota ?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu