RISPEKT !
Napisano Ponad rok temu
Uważam się za uczciwego i porządnego człowieka.
Niestety nie mogę tego powiedzieć o większości ludzi z bloku, czy z reszty osiedla.
Dużo tu mieszka ludzi związanych z jakąś działalnością przestępczą.
Dużo tu bandytów, chuliganów, czy drobnych złodziejaszków.
W obliczu wszechobecnej znieczulicy my (tzn. mój ojciec, ja i brat) od początku zachowywaliśmy się inaczej.
Nie tolerowaliśmy picia na klatce, demolowania mienia publicznego i ogólnego chuliganienia.
W całym naszym bloku TYLKO my czynnie reagowaliśmy na przejawy chuligaństwa.
Reszta sąsiadów się boi.
Na początku były groźby, jakaś grupka chciała mnie pobić, na parkingu często kręcili się nieznajomi w pobliżu naszego samochodu.
Ale teraz...
Teraz jest zupełnie inaczej!
Zastanawia mnie to bardzo, ale teraz ci chuligani najzwyczajniej w świecie nas szanują!!!
Jak coś się dzieje na osiedlu i przyjeżdżają gliny, to i tak połowa tych rzezimieszków wie, że to My wezwaliśmy policję. Wszyscy wiedzą, że staramy się utrzymać porządek, ale nie robią nam nic! W pewien sposób nas podziwiają!
Chciałem tym tematem dodać otuchy wszystkim uczciwym mieszkańcom naszego pięknego kraju.
Czasem warto się sprzeciwić coraz częściej pojawiającej się przestępczości.
Można chuliganom pokazać, że taki stan rzeczy nie jest normalny i my, jako obywatele się na to nie zgadzamy!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dokłądnie tak. Takie śmiecim są odważne, jak widzą że się ich boisz. ALe nie łudź się że Cię szanują. Ja u siebie też parę razy, nazwijmu to "zwróciłem uwagę" i też trzymają się z daleka. ALe mnie szczerze nienawidzą co widać w ich spojrzeniach (spodełba oczywiście, bo nigdy żaden nie utrzymał wzroku, jak na niego spojrzałem. Ale to dupki, poważniejszy pacjent, co najmniej zdemolował by Wam auto, albo szyby wyił.myslisz ze tu chodzi o szacunek ? ja mysle ze po prostu ich zniechęciles do chuliganienia
Napisano Ponad rok temu
dzisiaj jest niestety tak ze ludzie boja sie byle chuligana,udaja ze nie widza co robi w ten sposob akceptujac jego zachowanie,on czuje sie coraz bardziej pewny i dokonuje coraz bardziej powazniejszych przestepstw.niestety... takie rzeczy trzeba dusic w zarodku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o stary ale zakozaczyles
ps. takich jak ty trzeba w dupe prac :bad-words:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wreście mam nowego idola a kto nim jest "rzozio" poklon poklon poklon poklon poklonTez kilka lat temu jak jeszcze w bloku mieszkalem trafil sie nam taki szeryf w dupe jebany brudny hary z trzeciego pietra. Normalnie ciagle cos mial a bo to za glosno, a to ziomki mu na klatce nie po drodze, ze batlocha znalazl przy wejsciu, cos pierdolil, ze blacharnie zawezwie. Nie bede sie rozwodzic co zrobilem, ze bylo po sprawencji, bo to nie miejsce na to, i was moje opowiastki pewnie malo ciekawia, no grunt, ze lamus zrozumial, ze to nie jego hawira, gowno moze i przestal z okna przylipiac i sie soba zajal i swoja zona, co tufta pierwsza klasa na osiedlu.
chyba poprosze cie byś został moim mistrzem bez kitu
Napisano Ponad rok temu
tez nie zawsze wszystko zrozumie, ale wystarczajaco duzo, zeby wiedziec o co chodzi...
Napisano Ponad rok temu
Ordnung must seit!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Diestephano - gratuluje wzorowej postawy
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-