Brutalna sytuacja w szkole.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jebnął bym mu workiem z kapciami.
Ja brzydki jestem i podpieprzył bym naklejki z piórnika tego, który dostał, korzystając z tego, że nie widzi :twisted:
PZDR,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
może nie jestem jakiś mada-faka, ale swoje wiem i bym gościa zaorał na śmierć, niech sie pedał przekona jak to jest...
yoł. co to jest "mada-fak" czy tez "mada-faka"? bo ziom normalnie nie czaje ,daj jakas zjawke,he?
Napisano Ponad rok temu
bo ziom normalnie nie czaje ,daj jakas zjawke,he?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja bym mu buchnoł pokemony,digimony, yu-gi coś tam cokolwiek bymiał
co to są "yu-gi" ?? o tym niesłyszałem... może zaczne zbietać??
tak szczerze wątpie żeby nauczyciele niezareagowali.... jakieś to naciągane mi sie wydaje... umnie w technikum to były kraty w oknach, kamery i ochrona wiec taka akcja by nieprzeszła...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak na poważnie to tylko 997 stary. Policja. Chyba że kolo był sam sobie winien, np. długi itp, wiadomo jak jest.
Ale mimo wszystko szkoła to nie miejsce na załatwianie tych spraw. Więc jeżeli koniecznie chcesz pomóc to 997. Sam się nie stawiaj, bo to może później boleć.
Napisano Ponad rok temu
No tak. Było to w liceum. Oczywiście nauczyciele zaaragowali nie tak jak mieli. Dyrek zawiózł kolesia do szpitala i na tym się skończyło...
Historia z życia... sytuacja miała miejsce jakiś miesiąc temu.
a na avatarze masz lat....
znaczy sie niebyło to u Ciebie w liceum?
no offenc.
swoją drogą to nauczyciele to są dziwne stworzenia (a przynajmniej wiekszosć tych któży mnie uczyli) w każdym bać razie na policje itak powinni zadzwonić... i wątpie żeby koleś tak zadarmo dostał... może sie przystawiał nie do tej panny co powinien... albo komyć soć zrobił/powiedział i ta osoba zadzwoniła po kolege/kuzyna/etc....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja już może pujde spać??
a swoją drogą... zdażają sie porypańcy (że tak delikatnie do ujme) wiem coś o tym bo chodziłem do ekonomika... 20 bab na 4 facetów... uwierz mi... laski mgą być powalone i nasyłać na kogoś kolegów za to że sie jej niepodpowiadało na sprawdzianie... a co dopiero mówić o podrywaniu??
sytuacje to w budzie macie nieciekawą...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
8 miesięcy treningu Kyokushin i pierwsze sprawdzenie się
- Ponad rok temu
-
Czy dobrze postąpiłem???
- Ponad rok temu
-