Taekwondo w ESKK
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a nie doczytaliście, że tam piszą centralnie o egzaminach na stopnie...? wysyłasz kasetę ze swoimi osiągnięciami, czy jak ?
zasadniczo żenada...
a wogóle to pozdro 4 all, bo to mój pierwszy post jest.
Napisano Ponad rok temu
Pewnie jeszcze przez internet da radeEgzaminy mozna odbywac u tego mistrza ponoc
Napisano Ponad rok temu
kto wie, może jeszcze zawody w sieci...
Napisano Ponad rok temu
Daloby sie moze zniesc jakby to zrobili w postaci malej ksiazeczki jako pomoc do treningow nie zas jako ich zastapienie... Patrzac jednak na cene... Zastanawiam sie co to jest za "mistrz" z Poznania (autor kursu). Nie wczytywalem sie ale na pierwszy rzut oka nigdzie nie mogelm sie dopatrzyc ni jego stopnia ni nazwiska.
Maciej Kowalak 3dan TKD WTf, moj mistrzu. Spec od techniki :-)
wiecej info [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
gdzieś to już widziałem...
a nie doczytaliście, że tam piszą centralnie o egzaminach na stopnie...? wysyłasz kasetę ze swoimi osiągnięciami, czy jak ?
zasadniczo żenada...
a wogóle to pozdro 4 all, bo to mój pierwszy post jest.
nie uczniowie(ogolnie to dwoch) przyjezdzaja na egz do nas do poznania i jezdza na obozy i seminaria. Poziomu wielkiego to oni nie prezentuja, chociaz jeden z nich by sie do czegos nadal.
Napisano Ponad rok temu
Zajebisty profesjonalny kurs TKD:P
hahaha
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Precyzuję: chodzi mi o to jakie mają stopnie?
heh, wiesz oni robia ogolnie co chca, my tam w to wbijamy, a pasy to maja bodajze zolte, jesli nie beda robic postepow to pewnie dojada do zielonego i bedzie over, zielony forever. Chociaz widzac jaka wiara w Korei dostaje czarne pasy, to czemu oni nie mieliby zdawac
OgOlnie wiecie oni mieszkaja na wygnajewie, nic tam nie ma, to sobie jada kursy eskk. Przynajmniej cos robia(moze). Ale zeszyty ESKK sa profesjonalnie zrobione, ogolnie to nauczyc sie z nich mozna wiecej niz z tych wszystkich ksiazek o tkd. Jednak prawdziwego treningu nic nie zastapi.
Napisano Ponad rok temu
A tak przy okazji: czemu właśnie 6 cup uznajesz za cezurę "na 4ever"?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ok, zaspokoiłeś moją ciekawość, może to i faktycznie dobrze że coś się chłopcom chce, poza spożywaniem alko na murku.
A tak przy okazji: czemu właśnie 6 cup uznajesz za cezurę "na 4ever"?
Tak jakos mi sie wydaje ze powyzej zielonego albo ktos lapie o co chodzi w tkd, albo niech spizdza na drzewo. Nie wiem taka jest moja skala wartosci, niektorzy sa bardziej poblazliwi, ale wedlug mnie 5kup i w dol sa dla ludzi ktorzy prezentoja juz jakis poziom
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Phenian
- Ponad rok temu
-
Uwagi na temat federacji WTF!!!
- Ponad rok temu
-
Nowe logo WTF