[quote name="budo_rip_dorey"][quote name="budo_.][quote name="budo_rip_dorey"]
Maciej Kowalak 3dan TKD WTf, moj mistrzu. Spec od techniki :-)
wiecej info
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][/quote]
nie będąc złośliwym ale wedłgu mnie większość poważnych trenerów wstydziłoby się coś takiego firmować własnym nazwiskiem...ja rozumiem filmy szkoleniówki albo książka ale tylko jako dodatek do treningu, inaczej to bez sensu...miałem kiedyś kolege co tez wielki "bruce lee" był bo kupił sobie 3 książeczki - jakieś wybuchowe kopnięcia czy coś innego...kompletna bzdura...a załatwić go można było samym lowkickiem

[/quote]
Oj masz chyba jakies wygorowane mniemanie o polskich mistrzach

A material przygotowany jest sumiennie i mozna sie z niego sporo nauczyc. Oczywiscie ze osoby, ktore zakupily zeszyty nie beda reprezentowaly tego samego poziomu co inni czlonkowie sekcji, ale lepiej zeby od czasu do czasu sobie pocwiczyli niz trzepali sobie w stodole kapucyna 24H. Takie jest moje zdanie. Poza tym nie lubie jesli ktos wyraza negatywne opinie na temat materialu,ktorego na oczy nie widzial. Przejrzyj sobie ESkk to pogadamy. Nerka.[/quote]
ja widze że Ty jesteś fascynatem takich rzeczy...kup sobie więc kilka kursów eskk wtedy nauczysz sie w rok poświęcając kwadrans dziennie taekwondo, języków obcych, szycia na maszynie i wielu innych pożytecznych rzeczy....jak tego będzie Ci mało to są jeszcze takie książeczki: nauka wspinaczki w weekend, nauka programowania w 48 godzin itp kup je poczytaj i wtedy wszystko się nauczysz, jak się sprężysz to być może w dwa lata nauczysz się wszystkiego co się może w życiu przydać.
a jak by i tego było Ci mało to na starośc możesz się jesczze skusić na jakiś internetowy kursik karate albo inne cuda na kiju....pozdrawiam i zdania swojego nie zmieniam (btw. ciekawe ile musieli twojemu trenerowi odpalić za firmowanie takiego syfu swoim nazwiskiem)