13.05-14.05 Giampietro Savengago 8 DAN Aikido w Szczecinie
Napisano Ponad rok temu
Skąd ma swój stopień shihan Savegnago łatwo się dowiedzieć, wystarczy go o to spytać na najbliższym stażu, najlepiej w ojczystym języku...
Napisano Ponad rok temu
Skąd ma swój stopień shihan Savegnago łatwo się dowiedzieć, wystarczy go o to spytać na najbliższym stażu, najlepiej w ojczystym języku...
przedni zarcik
link Randalla wyjasnia wszystko nikt nic nie wie, dyskusja jest absolutnie jalowa, ja juz wiem wszystko co chcialem wiedziec
Napisano Ponad rok temu
PK
Napisano Ponad rok temu
O jaka znana metoda, zmienić cel na inny Jakby ktoś nie wiedział i nie chciało mu się czytać wielu stron wątku, to shihan Cognard ma swój stopień od swojego nauczyciela, przypomnę: mistrza Hirokazu Kobayashi (wątpiących raz jeszcze zapraszam do Bourge Argental) Skąd i jaki ma stopień shihan Savegnago? Spytajcie się go o to, to takie proste...Ano było, tu:
Zyciorys i bicie piany.
Jak dla mnie EOT.
PS. Osobiście 'gie' mnie obchodzą stopnie, interesuje mnie przekaz, ale jako że aikido jest takie nieweryfikowalne, stąd biorą się pomysły na takie tematy...
PS2. Nie podważam poziomu mistrza Savegnago, to wielka osobowość w aikido, pierwszy nauczyciel w aikido, który wywarł na mnie wrażenie w aikido i na którym przez pewien czas się wzorowałem...
PS3. Wiem skąd :wink:
Napisano Ponad rok temu
W jakich godzinach w końcu jest ten staż, bo stronka Uni zdaje się padła...., może ktoś napisać?
Info ze strony Polskiej Unii Aikido:
13.05 - 14.05.2005 Szczecin; Hala przy Torze Kolarskim, al. Wojska Polskiego 246
PIĄTEK 13.05.2005 r. godz. 19.45 - 21.30
SOBOTA 14.05.2005 r. godz. 10.30 - 12.00, godz. 12.15 - 13.45
Ceny :
- cały staż 120 zł
- jeden trening: 60 zł
- sobota 100 zł
Jest możliwość spania w hali na macie z piątku na sobotę. Cena 8 zł. Trzeba zabrać śpiwory.
Kontakt : Jacek Wysocki tel. 0 602-318-623
Pozdrawiam :-)
Napisano Ponad rok temu
W jakich godzinach w końcu jest ten staż, bo stronka Uni zdaje się padła...., może ktoś napisać?
Info ze strony Polskiej Unii Aikido:
13.05 - 14.05.2005 Szczecin; Hala przy Torze Kolarskim, al. Wojska Polskiego 246
PIĄTEK 13.05.2005 r. godz. 19.45 - 21.30
SOBOTA 14.05.2005 r. godz. 10.30 - 12.00, godz. 12.15 - 13.45
Ceny :
- cały staż 120 zł
- jeden trening: 60 zł
- sobota 100 zł
Jest możliwość spania w hali na macie z piątku na sobotę. Cena 8 zł. Trzeba zabrać śpiwory.
Kontakt : Jacek Wysocki tel. 0 602-318-623
Pozdrawiam :-)
Czy są przewidziane kije (bokken) w sobotę (nie chce mi się taszczyć bez potrzeby) :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem, ale w razie W, pewnie lepiej mieć :-)Czy są przewidziane kije (bokken) w sobotę (nie chce mi się taszczyć bez potrzeby) :twisted:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowa perełka?
- Ponad rok temu
-
New England Aikikai Spring Memorial Seminar
- Ponad rok temu
-
Staż Aikido z Maciejem Strzechowskim 5 Dan 15-17.04.2005
- Ponad rok temu
-
Zerwać z formą
- Ponad rok temu
-
Pare slow o stazu z Tamura sensei w Budapeszcie...
- Ponad rok temu
-
Problemy z Budojo.
- Ponad rok temu
-
Złotów, staż, egzamin, BOKKEN
- Ponad rok temu
-
Takemusu Aiki
- Ponad rok temu
-
prosba