13.05-14.05 Giampietro Savengago 8 DAN Aikido w Szczecinie
Napisano Ponad rok temu
Szczegóły stażu na stronie Polskiej Unii
Aikido [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
termin stażu 13.05 - 14.05.2005 w Szczecinie na Sali przy Torze Kolarskim. Więcej szczegółów na stronie PUA ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]). Istnieje możliwość spania na macie !!!
Za byka z datą przepraszam !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Maestro Giampietro Savengago 8 DAN Aikido.
jak to się ma do tego: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ?
Napisano Ponad rok temu
jak to się ma do tego: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ?
Hehe właśnie miałem o to zapytać odkąd Savengago ma 8 Dana. A nawet jeśli ma, to kto mu go nadał, bo chyba jest najwyższym stopniem swej federacji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hehe, to taki zwrot grzecznościowy, a jego skromność.Hehe właśnie miałem o to zapytać odkąd Savengago ma 8 Dana. A nawet jeśli ma, to kto mu go nadał, bo chyba jest najwyższym stopniem swej federacji.
Ma takiego samego 8 jak Cogneard.
Napisano Ponad rok temu
kto bedzie z budo??
Powinienem być
Napisano Ponad rok temu
Adres strony [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
reklama reklama
Ucz się dziecko, jak by to była reklama budojo to by aiki zaraz bluzgnął, ale w tym przypadku siedzi cichutko :roll:
A tak na marginesie GPS to b.miły gość, chociaż aikido Kogayashiego wolę w wykonaniu jego japońskich uczniów tylko że w Polsce nikt ich nie zna
Napisano Ponad rok temu
A tak na marginesie GPS to b.miły gość, chociaż aikido Kogayashiego wolę w wykonaniu jego japońskich uczniów tylko że w Polsce nikt ich nie zna [/b]
A dlaczego? Robia aikido blizsze temu co cwiczyl H.Kobayashi sensei?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To może trzeba mu o tym powiedzieć , zmieni sobie wtedy na swojej stronce info
Napisano Ponad rok temu
Zapomniałeś zacytować mnie w całości, stało jeszcze:
To może trzeba mu o tym powiedzieć , zmieni sobie wtedy na swojej stronce info
"To taki zwrot grzecznościowy, a jego skromność"
Widocznie głupio mu sobie stopień nadać, albo nie lubi polityki.
Randall - unosząc się na chmurze cynizmu.
Napisano Ponad rok temu
Zapomniałeś zacytować mnie w całości
Widocznie skleroza mnie dosięga , a może wiesz lepiej ode mnie co zamierzałem zrobić, poradzę się next time
stało jeszcze:
"To taki zwrot grzecznościowy, a jego skromność"
Być może jest skromnym człowiekiem, nie ujmuję mu tego, spytałem tylko :skąd ta rozbieżność w tym jak jest tytułowany w Polsze, a jak sam się sklasyfikował [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , to raczej oczywiste pytanie, bez cienia złośliwości
Widocznie głupio mu sobie stopień nadać, albo nie lubi polityki.
Rozwiń prosze ten temat uwzględniając istotę mojego pierwszego pytania, bo jakoś optymizm Twojego cymizmu nie do końca jest ukierunkowany. Najlepiej wprost, zeby niepotrzebnie nie gmatwać prostej sprawy :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakaś znajoma twoja? :twisted:no i, Irena Dziedzic
Możesz mi wytłumaczyc po co się wdawac w dyskusje jak obaj wiemy o co chodzi?Dlaczego tak jest? Ja nie wiem i mnie to wali, ja sobie tylko ćwiczę.
Na polityke wpływu nie mam i nie interesuje się nią. Jak jest "na prawdę"? Nie ma to znaczenia. Prawda to to, w co ludzie wierzą i co mówią jako prawdę. Taka magiczna prawda przez duże P, jak powiesz tak sie dzieje. Rozumiesz?
A na twoje pytanie odpowiedziałem - to taki zwrot grzecznościowy, wyraz uznania jego uczniów.
Napisano Ponad rok temu
od razu uprzedzam, ze naprawde nie mam pojecia, i nie pytam tylko zeby pytac :-)
randall, czyli ma oficjalnie 7 dana, ale jego uczniowie grzecznosciowo tytuluja go jakby mial osmego ? Wspomniales tez, ze to taki sam osmy jak u Cognarda, u niego tez tak jest ?
sorry, moze to glupie pytania, ale naprawde nie wiem, i pierwszy raz sie z czyms takim spotykam...
ale chyba jednak cos zle zrozumialem.
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Nowa perełka?
- Ponad rok temu
-
New England Aikikai Spring Memorial Seminar
- Ponad rok temu
-
Staż Aikido z Maciejem Strzechowskim 5 Dan 15-17.04.2005
- Ponad rok temu
-
Zerwać z formą
- Ponad rok temu
-
Pare slow o stazu z Tamura sensei w Budapeszcie...
- Ponad rok temu
-
Problemy z Budojo.
- Ponad rok temu
-
Złotów, staż, egzamin, BOKKEN
- Ponad rok temu
-
Takemusu Aiki
- Ponad rok temu
-
prosba