Latareczka SMITH&WESSON
Napisano Ponad rok temu
Mała, zgrabna, a świeci pieruńsko mocno. Dosłownie odpadają przy niej takie Sirefajery i inne takowe!
Ino nie można nią sobie poclimbić... cokolwiek to znaczy!!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Koledze Jumbo, chyba jumbo spadło na głowę, że takie kity wciska 20.04.05. było trzeba to puscić 01.04. wówczas byłoby super.
Ojej, dziubasek Makato nie ma humorku? A ti ti ti bobasku. I co teraz? Ojej, ale straszna wtopa. A może się koledze popśuł układ humoru. że taki smutas? Bo ja nie tylko 1.04 wesoły jestem.
A może dzisiaj jakiś zakaz wesołości ogólnonarodowej jest?
To ja przepraszam sutnego kolegę i idę sobie dalej jaja robić.
Ale spec jesteś, to fakt, że od razu zauważyłeś, że to kit.... no kto by pomyślał, że tak szybko...
Napisano Ponad rok temu
Masz w tym jakis cel?? Inny niz zrobienie zartu oczywiscie (ktory de facto bardziej nadawalby sie do knajpy, bo tutaj nikt takiego kitu nie zlapie).
Rozumiem ze pozartowac tez trzeba, ale jak nie kamoludki, to gwodzie, a teraz jeszcze mega szperacze latarki.
A moze tworzysz jakis nowy nurt na forum??
Bez urazy, nie chce tez wywolywac sprzeczki, ale prosze tylko o odpowiedz: jaki jest tego cel
Napisano Ponad rok temu
tylko to mi wygląda na blizej niż 200 metrów :?
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie chcecie, nie ma sprawy.
Pozdrawiam
Jumbo
p.s.
Do markowego sprzętu nic nie mam, ale chyba jakbym zrobił pseudoporównanie latarki S&W vs do czegoś z bazaru za 15 zł, to chyba nie byłoby śmieszne.
Dobra, już nie będę. Temat można skasować.
Napisano Ponad rok temu
A teraz to nawet nie namalowales kamoludkow na tej latarce... :?
Napisano Ponad rok temu
edit:
ale latara jest kijowa bo się nie nadaje do wspinania, trochę lipa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo wiesz, ludzie kupują sobie drogie zabawki, a potem im przykro, że ktoś się uśmiechnie. Zamiast pogratulować, powiedzieć ładnie OCH i OJEJ, ja sobie jakieś jaja robię.
Napisano Ponad rok temu
Trzeba było po prostu na dole zrobic małego disclaimera małymy literkamy i nikt by się nie czepiał.
Napisano Ponad rok temu
a tak poważnie to drogie zabawki są fajniesze od tanich i nie ma w tym nic złego - przed chwilą pokroiłem jabłko microtechem i się nie złamał ani nie zardzewiał, tylko szczerze mówiąć pestki łątwiej się wydłubuje kuchennym kozikiem za 3 zeta, ale to nie kozik jest fajniejszy...
Napisano Ponad rok temu
panowie luzować stringi - jak sie komuś nie podobuje może dac ingora i tyle
ja tam lubie pomiędzy zachwytami samymi czasem sie uśmiechnąć na coś innego niż ciągłe powtarzanie jakie to są cudowne sprzęty pana ..... i pana .... robione z .....
bo serio w tym to kurwa ostatnio niewiele orginalności.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ciągłe powtarzanie jakie to są cudowne sprzęty pana ..... i pana .... robione z .....
bo serio w tym to kurwa ostatnio niewiele orginalności.
dokładnie, wszystko trzeba traktować z dystansem i bez przegięcia, zaperzanie się na jakąkolwiek negatywną opinię na temat drogiego-custom-cuda albo microtechnologicznego dzieła obrabiarek jest niepoważne... mi bardzo się podobają drogie zabawki, ale nie sądzę żeby były niezniszczalnymi łomami i szablami w jednym :-) tak naprawdę w zwykłym użytkowaniu często nie są wiele lepsze od ich tańszych odpowiedników... ale czy byłoby fajnie gdyby wszyscy mieli Gerbery EZ Out czy jakieś tam inne? Nie żebym miał coś do Gerbera...
edit:
kurwa tak się zdenerwowałem że pierwszy raz nie zrobiłem podglądu przed wysłaniem... peace&love
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
okularki przeciwsloneczne.
- Ponad rok temu
-
Maxpedition PUG wallet - mini opis + fotki
- Ponad rok temu
-
Paracord
- Ponad rok temu