UFC 52 - wyniki, fotki, video
Napisano Ponad rok temu
Mike Van Arsdale Dec. John Marsh
Joe Doerksen Subs Patrick Cote RD3 - Rear Naked Choke
Ivan Salaverry Subs Joe "Diesel" Riggs RD1 - Triangle Choke
Georges St. Pierre Dec. Jason Miller
Matt Lindland Subs Travis Lutter RD2 - Guillotine
Matt Hughes Subs Frank Trigg RD1 - Rear Naked Choke
Renato Sobral Subs Travis Wuiff RD2 - Armbar
Chuck Liddell KO Randy Couture RD1
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
boję się tego co mi przychodzi do głowy ale czy nie wydaje się wam że pierwsza walka wygrana przez Randyego druga przez Chucka więc trzeba zrobić trzecią walkę co przy tak małej ilości wielkich nazwisk w UFC w porównaniu do Pride zapewnia tej pierwszej kolejną walkę wieczoru na jednej z następnych gal.Właśnie obejrzałem tą walke. Nie wiem po co Randy wdawał się w wymiany
A więc odpowiadając na pytanie jakie postawił saku - Randy wdawał się w wymiany by .... :?
Napisano Ponad rok temu
boję się tego co mi przychodzi do głowy ale czy nie wydaje się wam że pierwsza walka wygrana przez Randyego druga przez Chucka więc trzeba zrobić trzecią walkę co przy tak małej ilości wielkich nazwisk w UFC w porównaniu do Pride zapewnia tej pierwszej kolejną walkę wieczoru na jednej z następnych gal.Właśnie obejrzałem tą walke. Nie wiem po co Randy wdawał się w wymiany
A więc odpowiadając na pytanie jakie postawił saku - Randy wdawał się w wymiany by .... :?
Nie ma szans. W życiu w coś takiego nie uwierzę. :roll:
Poza tym Tito ostatnimi czasy kłócił się z Kenem Shamrockiem i Lidellem, więc na pewno mogliby powyciągać te brudy na walkę wieczoru.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dal ciala bo jakos nie spieszylo mu sie specjalnie do wejscia w nogi. Tito chyba przynajmniej raz sprobowal...
coz. po tegorocznym sezonie chyba przyjdzie czas na emeryture dla Randyego.
ciekawe czy po takim wyczynie spelni sie marzenie Liddella o walce z Silva...
i zgadzam sie ze wyniki i fotki powinny byc zdecydowanie w innym temacie niz video.
Napisano Ponad rok temu
Chuck już po raz drugi (nie umiejszając jego umiejętności) wygrywa
wzbogacając wachlaż technik o "cios w oko" (Pierwszy raz z Tito). Natomiast po tym Randy
na niego cisnął ale się przeliczył. Miał okazję weejść w nogi.
Ja lubię obydwu zawodników i uważam że powinien być rewanż.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. Randy dostal czyms w oko. to bylo po klinczu. mi sie wydawalo ze jak chuck odpychal randiego od siebie, mial reka na jego twarzy i mogl wtedy (niechcacy) dzgnac go w oko. po tym randy jakby walczyl inaczej. mogl po tym gorzej widziec, co mialo wplyw na jego stojke.
2. Randy nie wdawal sie w wymiany bo myslal ze znokautuje chucka. tak jak w pierwszej walce, gonil za liddell i nie chcial dac mu czasu na ustawienie sie i uderzanie. to dzialalo bardzo dobrze w pierszej walce, praktycznie rozwalil ofensywne umiejetnosci liddella. potem byl tylko takedown, i GnP. W tej walce, chcial zrobic to samo tylko nie mial szans na takedown. nic sie nie otworzylo i w koncu randy trafil lewym sierpowym a potem prawym dokonczyl.
3. Chuck to taki fighter ktory moze w karzdej chwili zakonczyc walke. to ze znokautowal randiego tak szybko nie znaczy ze jest od niego duzo leprzy, po prostu tak wyszlo W TEJ WALCE.
4. Randy will be back
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Odbiegne troche od tematu.Mam pytanie do kolegi o niku "rip_dorey" .Czyje to foto w twoim avatarze??
Fernanda Martnelli
Napisano Ponad rok temu
Mały szczegół, "wyniki i fotki" oraz "video", to powinny być dwa oddzielne tematy.
dokladnie po co mi video jak juz zna sie wynik
Napisano Ponad rok temu
Ciekaw jestem jak Chuckowi by poszlo z Wandem.Obaj walcza w stojce.Moze by bylo fajne widowisko.
Jesli chodzi o stojke?
Chuck przez KO.
Napisano Ponad rok temu
Chuck przez KO.[/quote]
ja bym tam na silve stawial
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
K-1 World GP Scandinavia - 21.05.2005
- Ponad rok temu
-
K-1 Slovakia - 06.05.2005
- Ponad rok temu
-
Duma i kasa - artykuł w Super Expresie o Nastuli
- Ponad rok temu
-
Nowy wywiad z Fedorem Emelianenko (PL)
- Ponad rok temu
-
nastula
- Ponad rok temu
-
Projektowanie koszulek,bluz
- Ponad rok temu
-
Sparringi w Warszawie..
- Ponad rok temu
-
dzis o 22 lecial Pancrase na Eurosport 2
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Alexandre 'Pequeno' Nogueira - ADCC News (PL)
- Ponad rok temu
-
Mino vs Nastula - Wywiad z Rodrigo 'Minotauro' (PL)
- Ponad rok temu