Kiedyś karate trenowałem  jak się zapisywałem to myślałem że właśnie tak będę się bił po 4 latach zrozumiałem że ten styl jest zupełnie inny.
 Kiedyś karate trenowałem  jak się zapisywałem to myślałem że właśnie tak będę się bił po 4 latach zrozumiałem że ten styl jest zupełnie inny.Pozdro!

Napisano Ponad rok temu
 Kiedyś karate trenowałem  jak się zapisywałem to myślałem że właśnie tak będę się bił po 4 latach zrozumiałem że ten styl jest zupełnie inny.
 Kiedyś karate trenowałem  jak się zapisywałem to myślałem że właśnie tak będę się bił po 4 latach zrozumiałem że ten styl jest zupełnie inny.Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a co chcesz zostać aktorem filmów klasy b ?Siema może troche głupie pytanie ale się zawsze nad tym zastanawiałem czy ćwicząc kung fu/ wushu możnabić się tak jak w filmach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ) do treningów kung-fu inspirowały (między innymi :wink:  ) filmy takie jak: "Krwawy sport", "Kickbokser", "Wąż w cieniu orła" itp. itd. :-)
  ) do treningów kung-fu inspirowały (między innymi :wink:  ) filmy takie jak: "Krwawy sport", "Kickbokser", "Wąż w cieniu orła" itp. itd. :-)

Napisano Ponad rok temu
 czasem są realistyczne walki w filmach, o, tacy shawn brothers na przykład    (
   czasem są realistyczne walki w filmach, o, tacy shawn brothers na przykład    ( )
)

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu