Czy dobrze postąpiłem???
Napisano Ponad rok temu
Uzyje za szybko to poda mnie ktos na policje, uzyje za pozno to juz bedzie za pozno?
Wiec kiedy reagowac?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A apropo sam widzisz ilebys nie trenował zrobiłbys to samo oddął wszystko.
Po raz kolejny masa górą, trzeba byc nie lada kozakiem aby bić sie z wiekszym i silniejszym.
Wyżej dupy nie skoczysz , zacznij pakowac a póżniej KB, uwierz mi własne doswiadczenie.
Pomyśl co by było gdyby ich dwuch a nawet trzech była, a wy byscie byli tak przypakowanie jak oni(a może lepiej) i znali jakieś SW.
Dostali by wpierdol i wy byście ich ewentualnie skroili, a WOGÓLE TO BY NAWET NIEPODESZLI DO WAS.
JAk chodziłwm do szkoły sredniej zawsze byli skrojeni mniejsi słabsi. NAwet byl desperat który coś tam trenował i walnął w pysk jednego napastnika.
Musieli kumpla później ratowąc bo go ten misiek by zakopał na amen.
Ale jak to bywa w przyrodzie zaczeliśmy wracać ze szkoły grupą, była umowa że ten co spierdoli to wpierdul jutro od nas. J wiesz dawie walki były z tymi gnojami, coprawda nas było ok 15 a ich raz 5 raz 8 .Ale dali mam spokuj , nawet piliśmy z nimi mówili coś o szacunku, dobre.
SIłownia jeszzce raz siłka a potem SW.
Pamietaj nikt równego nie napadnie za duże ryzyko, zawsze jest dużo leszczy wolkół i wybiora ich a nie ciebie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Historia z życia
- Ponad rok temu
-
Młodzi Kozacy
- Ponad rok temu
-
Pojednanie kibiców ... na długo ?
- Ponad rok temu